Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet benzinszag az...

Mitől lehet benzinszag az autóban?

Figyelt kérdés
Tegnap tankoltam és azóta érzem. Menet közben nem. Csak ha áll az autó egy kis ideig majd újra beszállok akkor érzem. Mitől lehetséges?
2020. máj. 15. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valahol ereszt
2020. máj. 15. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nézzél alá
2020. máj. 15. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsi mellé ment, és beszivárgott a csmagtérbe.
2020. máj. 15. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Alá néztem, de foltot nem láttam. Látok rá esélyt, hogy mellé ment most hogy így mondod.. végén lecsöpögtettem pedig sosem szoktam. Remélem valóban csak ennyi. Fura, hogy pont most tankolás után. Köszi.
2020. máj. 15. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézz alá, nézz be a motortérbe!

Szinte biztos, hogy tankoláskor ment rossz helyre egy kevés benzin, de nem árt az óvatosság.

Nekem egyszer a tank lyukadt ki, 2-3 hétig csöpögött a benzin, de abból nem lett probléma, egyszer pedig a motortérben öregedett el egy benzincső, akkor viszont kigyulladt az autóm sajnos.

2020. máj. 15. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Figyelgetem majd. Motrtérben nem érzek benzinszagot. Köszönöm.
2020. máj. 15. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A hátsó ülések alatt is nézd meg a kárpitot, lehet hogy a tanknál valamelyik cső szivárog.
2020. máj. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!