Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan használt autó...

Van olyan használt autó weboldal, ahol megyére, területre le tudok szűrni?

Figyelt kérdés

A használtat.hu-nak egyáltalán nem működik pontosan az, hogy x km-en belül legyek.

De mondjuk ha én csak megyére vagy városra szeretnék leszűrni, hogy milyen eladó autók vannak, azt hol tudom megtenni, van ilyen weboldal?

Köszönöm

2020. máj. 15. 12:05
 1/4 A kérdező kommentje:
* hasznaltauto.hu
2020. máj. 15. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

hahunak ezen funkciója tökéletesen működik nekem...

Amúgy a jófosásra is szoktak felrakni autókat.

2020. máj. 15. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A hahun is be tudod állítani, irányítószám alapján a várost. Ha nagyvárosról van szó, akkor pedig X km sugarú, és a megyét meg szintén.

Nem tudom itt miit takar hogy nem működik pontosan hogy X km, de szerintem egy ilyennél nem is releváns: most nem mindegy, hogy 10 vagy 15 km-et kell elutaznod egy autóért?

A másik pedig, sok helyen van "telefonon egyeztetett helyszínen" megadva, nyilván kijön a város is, ha a térképre rámész, de közel sem biztos h ott fogsz találkozni az autót áruló tulajdonossal...

2020. máj. 15. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Minden oldalon tudsz szűrni megyére lakóhelyhez viszonyítva km stb stb
2020. máj. 15. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!