Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudom, hogy csak...

Honnan tudom, hogy csak tempomat kar kell?

Figyelt kérdés
audi a4 b6 1.8t. Tempomatot szeretnék beszereltetni, árajánlat 140e HUF. Viszont lehet, hogy csak egy tempomat kart kell beszerelni. Ezt hogyan tudom kideríteni, mit kell megnézni?

2020. máj. 12. 20:56
 1/5 D. Brasco ***** válasza:
79%
Szinte biztos lehetsz benne,hogy ez nem annyi lesz,hogy egy kart felcsavaroznak,adnak neki egy pluszt meg egy minuszt es működik.
2020. máj. 12. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
"Viszont lehet, hogy csak egy tempomat kart kell beszerelni" ezt miből gondolod?
2020. máj. 12. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Az beszereléssel foglalkozó cég ezt írta:

"Tempomat terén, az Ön autója esetében azt javasoljuk, hogy keressen fel egy márkaszervizet, mert nagy valószínűséggel elegendő lesz egy kar felszerelése is..."

ennyi adatot kértek az autóról: A4 b6 1.8t quattro 2002

2020. máj. 12. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Menjél fel egy nemzetközi Audi forumra és ott kérdezd meg. Minden autónál máshogy van ez.

Például az én Volvómba első ködlámpát szereltem be utólag. Ehhez meg kellett venni a lámpákat, az azokat takaró műanyag borítást és egy világítás kapcsolót. A kábelezés már gyárilag benne volt.

Ezeket használtan (de eredetit) megvettem ebay-ről, beszereltem, majd mehettem Volvo márkaszervizbe, mert a ködlámpához külön szoftvert kellett letölteni, hogy felkapcsoljon és ezt csak ők tudták megtenni.

Tudtam, hogy ezzel fog járni, mert előtte utánaolvastam egy volvo forumon.

Persze így jóval olcsóbb volt, mintha mindent rájuk bízok.

2020. máj. 12. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézegess külföldi főleg német fórumokat, magyar oldalakon általában csak sufnimegoldások vannak.
2020. máj. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!