Milyen alap szerszámok kellenek egy motorosnak?
A barátom motorozik és arra gondoltam, hogy egy szerszámkészlettel lepem meg a születésnapján. Milyen szerszámok szükségesek? Esetleg tudnántok konkrét szerszámkészletet ajánlani?
Köszönöm a segítséget!
Jó kérdés, minek örülne. Tételezzük fel, hogy szerelgeti is valamennyire, még ha nagyon alap dolgokat is.
Aminek hasznát veheti, az például imbuszkulcs vagy torx készlet, csavarhúzó készlet, villáskulcs készlet (villás-racsnis verzió különösen).
Ami fontos, hogy ne a leggagyibbat vedd, inkább kevesebb szerszámot tartalmazó készletet válassz ha a keret szűkös.
Persze segítene, ha tudnánk, mennyit szánsz rá, úgy konkrét tippet kaphatnál.
Pár ezrest szeretnél erre áldozni, akkor ápoló, tisztítószerekkel is meglepheted. Autósampon, műanyagápoló, mikroszálas kendők, minőségibb mosószivacsok, wax, spéci motoros tisztítószerek (motoros boltokban kapsz).
Egy GSXR 1000-ről van szó. Azért gondoltam erre mert szerintem nem rossz ha ilyen "alap" szerszámok vannak nála motorozásnál. És gondolom később is hasznát veszi majd.
35000Ft körülig gondoltam.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!