Mennyi olajat töltsek (BMW)?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az E91-m x km után elfogyaszt egy x mennyisegű olajat (olyan 1000-1500km/dl aranyban) es mindig után szoktam tölteni, de soha nem vártam meg a minimum szintet. Most azonban igen, és azt írta, hogy 1 litert adjak hozzá. Ezt sokallottam nagyon mert egyszerre ennyit sose töltottem után se ehhez közelit, max 0,5 litert és akkor utoljára azt írta tele is van a rendszer, ezert most is csak ugyan ennyivel töltottem fel és kb olyan 80% os lehet, legalabbis ezt mutatta. Szerintetek merjek rátölteni meg fél litert vagy inkább hagyjam?
Mert azt is ő írja ,hogy 0,5 liter 80%...
És inkább legyen 3/4-ig elsőre mint, hogy mehessek leengedni:/
3-as az a baj h en sem tudom pontosan.
4-es megtörtént, onnan tudom, hogy kb 80%-ra van tele.
5-os (meg ugy mindenkinek): zart rendszer, nincs nivo... en sem hittem el de szervizben kozoltek hogy pedig ez ilyen. Csak a monitorrol latom az olaj szintet, ami akkor mutat miutan egy 20-30 percig melegitetted.
Azert erdekelne van e valakinek valami tapasztalata hasonlorol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!