Jövőre motort szeretnék venni. Diaknunkaval fogon osszeszedni ra a penzemet megfelelo ez a koltsegvetes?
Kawasaki ninja 300-at neztem ki. 1millio forint hasznaltan.
Sisakom bakancsom kesztyum mar van.
Bor Kabat 70 ezer(sixgear)
Bor Nadrag 50 ezer(sixgear)
Illetve felretennek 150 ezret ha valami problema lenne a motorral(valami szetmegy benne) ezaz osszeg eleg lenne esetleges hibakra vagy rul sokat teszek felre vagy keveset?
Mi a velemenyetek errol? Jol kalkulaltam fejbe?
Nem kerestem rá a konkrét típusra, de a kabátba valószínűleg kelleni fog egy jó hátprotektor is.
A motor vásárlásához számold hozzá még a járulékos "sarcot" is. Eredetiségvizsgálat, átírás, miegymás (találsz kalkulátorokat neten), meg kötelező biztosítás, súlyadó.
Ha nem tudod magad, lábon hazavinni, akkor a szállítás is pénzbe fog kerülni. Meg jó, ha átnézeted szakemberrel mielőtt megvennéd.
Illetve kezdésre számolj a következők költségével: olaj, olajszűrő, légszűrő, fékfolyadék, gyertyák, hűtőfolyadék (ha van) csere, szelephézag, vezérműlánc ellenőrzés. Ha kopott, akkor fékbetét csere, ha elhasznált akkor lehet, hogy új gumi is kell. És akkor még semmi meglepetés nem derült ki. Ezek költsége tág határok közt mozoghat.
Meg kelleni fog a karbantartáshoz, ápoláshoz is pár dolog, mint láncspray, lánctisztító, zsír, olaj, tisztító és ápolószerek.
Ha félsz a lopástól, akkor féktárcsazár és/vagy lánc+lakat.
Ez utóbbiakat összeadogatva is elmegy pár 10e Ft simán.
Olaj fekfolyadek stb cserek mennyibe fajnak?
Mar van felretett penzem. Mar csak 850 ezret kellene osszeszednem...
Jobb fajta gerincvédővel és csípővédővel még kiegészíteném. Esetleg esőruhával és csomagtartóval. Gumik lehetnek még cinkesen, eladás előtt biztos nem cserélik le őket.
Nézd meg Mugen Race termékeit is, egész jó saját márkás cuccaik vannak.
sixgear evo ruhám van, 120 a shoxban és nem kell hozzá semmi plusz protector, 2 részes de össze is cipzárazhazó.
van egy sixgear ruha ami 20assal olcsóbb ahhoz kell.
Kb mennyibe kerul egy elso ilyen magyszerviz?
Fekbetet, olajcsere, szurok, levegoszuro stb egy 300 as ninjara
Aztán lesz pénzed tankolni is vagy azt a szülők fizetik?
Szezonra felkészités évenként lesz rá fedezet?
Garázs van?
Diákmunkád már fix? Tömegesen küldik el az embereket a cégektől.
Jelenlegi helyzetbe(koronavirus gazdaságot már most szétverte) nem vágnék bele még én sem a motorvásárlásba 300+ fizetéssel !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!