Autóknál mit jelent a mekafull felszereltség?
Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 20:57
1/10 anonim válasza:
Óccsó nehézfémfelnire húzott, isten tudja, honnan kukázott peres Nankang gumik, Haver Jóskával hurkatöltőből vagy porral oltóból és kert végében talált csőből tákolt "jaó brutál nyitott rencer", Homasitában vett öntapadós krómcsík csálén felragasztva, papíron nagy teljesítményű, a valóságban kikapcsolt állapotban is sistergő, torzító "hifi", illetve tökéletes klíma, ami még tavaly nyáron is jó volt, csak pont mostanra engedte el a gázt.
2/10 anonim válasza:
Attól jobb már a lácsófull felszereltség.
3/10 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén hogy álltam a parkolóba az e mercim mellett és megállt mellettem egy fekete sötétített ablakos s merci.Kiszállt belőle egy nem a napon lebarnult srác aztán idézem "jájj dezsvírem cserédd mán el more ezt az ótót"."Az enyim mekafull most hozta a tezsvérem németbű 180 ezer km van benne". Gyakorlatilag a földön ült az autó a motorjának meg olyan hangja volt mint valami 90 éves öregembernek aki már 75 éve dohányzik.Szerintem nem merte leállítani nehogy ne induljon be. Én hasonló stílusban válaszoltam hogy "More mit akarsz ezzel a szarral de ha gondolod hazavontatlak ha lerobban". Lesett rám "ájjájj nem vagy te nekem szimpatikus" aztán elment.Azóta nem megy ki a fejemből hogy ez a mekafull ez mi akarna lenni. Full extra?Honnan veszik ezt?Látásból ismerem is ezt a gyereket.Mindig ilyen szarokkal üzletelnek.Pedig szerintem nem is egyszer verték már őt meg az eladott "mekafull" autók tulajdonosai.
2020. máj. 10. 21:21
4/10 anonim válasza:
Igen, ez biztosan megtörtént a valóságban. Cool story bro. Főleg mikor mondja, hogy nem vagy nekem szimpatikus. Azt biztos nem egy mindenki által ismert, youtube videóban láttad kisgyerek.
5/10 A kérdező kommentje:
#4-es te inkább tologasd a kisautóidat.Ne szólj bele a nagyok dolgába.
2020. máj. 10. 21:39
6/10 anonim válasza:
Húú de erőltetett volt ez a történet :/
7/10 anonim válasza:
Maximum a habisztizésben vagy nagy, meg a minecraftozásban vérpistike.
8/10 anonim válasza:
Fuu de kamu..nem baj, max 5-6 év és te is szerezhetsz jogosítványt, aztán ragaszthatsz merci emblémát az ezres swifted motorháztetejére. Az is dob rajta 5 lóerőt
9/10 anonim válasza:
Kitépte volna a lelked te gyász ha így beszélsz vele kezed nem lenne ha ezt a stilot levágtad volna te koporsó. Amúgy meg törzsi nyelven a fullextrát jelenti ami neki szüksége van az benn van, pl. bökő, szamuraj kard, pénz, és respekt, herbál meg roray vodka.
10/10 anonim válasza:
Nagyon gyerekes kérdés és nagyon hülyegyerek történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!