Egy Yamaha tzr 50 röl leérne a lábam ha 155cm vagyok és a talajtol kb 82 cm a lábam?
Figyelt kérdés
És ha tudtok még valami alacsony motort mondani megköszönném.😄 19/l2020. máj. 10. 08:14
1/7 anonim válasza:
Inkább először egy kiskerekű robogót vegyél, arról biztos leér a lábad.
2/7 A kérdező kommentje:
Polymobil van , váltós kellene de azért köszi.
2020. máj. 10. 09:21
3/7 A kérdező kommentje:
*Polymobilom, az a robbanómotoros kerékpár de már 7 év alatt eléggé meguntam hogy csak húzom és nem lehet váltani. Kocsival mértük ez is megy 68 al nem a sebbeseg miatt kellene, csak megtanulni váltani rajta.
2020. máj. 10. 09:24
5/7 anonim válasza:
Leérne. De 19 évesen már mehetsz 50 köbcenti fölé is :)
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, csak elötte inkább valami könnyebb gépen szeretném az alapokat megtanulni. Amúgy B jogsim van, de később ha tetszik a motorozás lerakom korlátlanra. 😄
2020. máj. 10. 12:26
7/7 anonim válasza:
Egy 125-ös YBR vagy YZF 10-15kilóval nehezebb csak és azzal már az autópályás tempó is elérhető. Ha már van B jogsid akkor közlekedni tudsz, amit megtanulnál egy TZR-rel azt ugyanúgy megtanulod ugyanannyi idő alatt egy 125-ös ( vagy akár egy 250-es ) motorral is, csak ez utóbbiakkal sokkal több lehetőséged lesz tanulni, motorozni és élvezni a dolgot ha már pénzt tolsz bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!