Valaki ismer olyan oldalt, ahol át tudom ismételni a KRESZ oktatáson tanultakat?
Figyelt kérdés
Egy éve szereztem meg a KRESZ vizsgát, de most tanulok vezetni. Persze a fontosabb dolgokra emlékszem, csak nem tudom hogy kimaradt-e valami az emlékezetemből. Főként az autóval kapcsolatos gyakorlati dolog érdekelnének. (Pl.: Lámpák, hogyan/mikor/melyiket használjuk, slusszkulcs állások, hasonlók...)2020. máj. 6. 22:52
1/8 anonim válasza:
Net.jogtar -> kresz
A tv szovegenel autentikusabb nincs.
2/8 anonim válasza:
Kresz-ben pontosan benne van, hogy hol, mikor, milyen világítást kell használni:
44. § a világítás.
Az autó kezelését (pl. slusszkulcs állások, kapcsolök helye, stb.) az autód kezelési kézikönyvében találod.
3/8 anonim válasza:
Hogy hogy nem kaptatok KRESZ könyvet, illetve műszaki dolgokkal kapcsolatos könyvet? Amikor én jogsiztam, nálunk ez alap volt, hogy kaptunk (pontosabban kellett érte fizetni, de akkor is).
4/8 anonim válasza:
#3 Gondolom e-learningen tanulta.
5/8 anonim válasza:
Jaaahhh... Húúú.. Ilyenkor kezdem magam öregnek érezni kicsit :D
6/8 A kérdező kommentje:
Igen e-learningen csináltam. Sajnálom is hogy nem lehet visszanézni. Megnézem hátha a családban van könyv.
Köszi mindenkinek a válaszokat! :D
2020. máj. 7. 10:35
7/8 anonim válasza:
Érdemes megnézni hányás kiadású könyvet akarsz kölcsön kérni . A 2014-es könyvek és azok előttiek a mostaniakhoz képest szabályaiban elavultak .
8/8 imnard válasza:
Youtube, kresztv https://www.youtube.com/watch?v=5ROD3wQtk1Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!