Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 14-15 millió forint körül...

14-15 millió forint körül milyen autót érdemes venni ami megbízható?

Figyelt kérdés
Csak Škodat ne.
2020. máj. 6. 21:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen japánt vennék ennyiért, nekünk egy 4 éves RAV4-ünk van, igaz az csak 10 millió volt, de kötelező szervizeken kívül nem kellett rá költeni eddig. A legtöbb kocsi tudja ezt, de az a lényegesebb, hogy meddig. Én pont azért nem vennék prémium autót, mert egyrészt drága a fenntartása, ha a pénz nem számít, akkor is bosszantó, ha mindig vinni kell valami miatt a szervizbe, másrészt én első tulajdonosként nem 3 évig akarom használni, hanem 8-10-ig.
2020. máj. 7. 00:24
 12/24 anonim ***** válasza:

8-10 évig akármi patika állapotú lesz, ha elhordod szervízbe és nem úgy használod mint egy állat. Ráadásul ha most veszel új autót, akkor az még jellemzően MAXIMUM 5-6 éve van a piacon (de inkább kevesebb) és még nem jöttek ki a típushibái.

[link]

[link]

Itt van két cikk is. Érdemes megfigyelni, hogy a legtöbb márkának vannak megbízhatóbb és kevésbé megbízható modelljei is. Pl. van prémium autó is a legmegbízhatóbbak között. Minden típust több motorral szerelnek, végtelen extra-variációval és sokszor még csak nem is egy helyen gyártják őket.

2020. máj. 7. 00:29
 13/24 A kérdező kommentje:
Én a Honda Civic Type R-t nézegettem a japán autók közül.
2020. máj. 7. 09:56
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

Ha csak a megbízhatóság, akkor a prius tényleg egy favorit lehet.

De az "öreg" volvo benzinmotor is tuti mindig.

2020. máj. 7. 10:20
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés kamu, ugye?

A megbízhatóság a fő szempont és akkor kinézel egy utaci versenyautót? :D

2020. máj. 7. 11:22
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mit veszel. Új autók 5-7 évig mind nagyon megbízhatóak.
2020. máj. 7. 13:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
15 millióért Honda Civic? Na jó, én mentem.
2020. máj. 7. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Akinek ennyi pénze van autóra annak hidd el nem lesz gond a megbízhatóság..

Elvileg ki tudja csengetni a csináltatást

2020. máj. 7. 22:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy ezt már kérdezte korábban is a kérdező. Akkor sem értettem az egészet. A legtöbb új autóra 5 év gari van, Kiákra 7. Nem az első gazdáknál szokott jönni a gebasz, de még nem is a másodikaknál, hanem a harmadiktól kezdve, ahol már nincs se pénz, se akarat a szervizelésre.
2020. máj. 7. 23:39
 20/24 anonim ***** válasza:

A lexus ezaltal a toyota is elen jar a megbizhatosagban. Nemetet ne vegyel plane ne bmw-t a nemetek nagyon jol tudnak autot gyartani addig a rovid ideig amig el nem romlik, aztan az ember sulyos osszegeket kolthet ra evente... a leges legmegbizhatobb automarkat minden evben a lexus viszi. Lexus kenyelmes, kinezetre izles kerdese kinek mi jon be, nekem nagyon, foleg az IS es az LS szeria. Toyotabol felextrazott rav4 vagy toyota camry

Vagy a volvok is egesz jokat gyart, beloluk az s90 ami jol sikerult vagy az xc60, de az jo extrakkal mar nem ez az arkategoria. Valamint a Mazdak is nagyon jok xc5 valamint a mazda 6 amit javasolnek.

2020. máj. 31. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!