Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent az autóban a...

Mit jelent az autóban a fedélzeti számítógépen a szervizkulcs alatta egy oraval?

Figyelt kérdés
Két napja jelent meg. Amilyent be gyűjtöm az autót azon nyomban éltünk. Mi lehet ez.
2020. máj. 6. 15:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem értem miért vannak ilyen emberek mint az előző kommentelő. Ez az oldal azért van hogy segítsünk egymáson nem pedig azért hogy másokat kigunyoljunk. Ha nem tudsz értelmes választ írni akkor ne írj nem kötelező majd ír olyan aki nem azért van itt hogy másokat ki gunyoljon
2020. máj. 8. 16:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Tévedsz!

Adtam értelmes választ.

Mielőtt leírtam, elkezdtem keresni a neten.

Találtam is sok megoldást, de nem tudván a kocsi típusát,

azt tudtam adni, hogy keress a neten..

Többet nem tehettem!!

2020. máj. 8. 17:13
 13/14 anonim válasza:
100%

"Meg oldottam a problémát"

Jó vicc. Ilyen és hasonló felületek lényege, hogy nem csak segítséget vársz, hanem adsz is a közös tudásbázishoz. A válaszok később is visszakereshetők, vagy aki most olvassa, akár fejből is segíthet később másoknak, ha eszébe jut, hogy volt már ilyen kérdés.

Amikor bedobjátok ezt a szokásos butaságot, hogy "megoldva" rutinosabb fórumozók számára ez eleve irritáló.

Plusz, mástól is olvastam már, hogy mennyire utálatos (ezek szerint nem csak számomra), amikor az igekötőt külön írják egyesek.

Honnan a jó francból veszik egyesek, hogy a "megoldottam" is nem egy szó?

Hiszen még hallásra is egyben mondjuk.

Mi a francnak írod külön te is?

Ha már az értelemnél tartunk...

Baromira idegesítő!

2020. máj. 8. 17:38
 14/14 anonim válasza:

"ki gunyoljon"

Beszarás...

2020. máj. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!