Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan lehet szabad szemmel...

Honnan lehet szabad szemmel megallapitani?

Figyelt kérdés

Holnap megyek alufelnit venni, állítólag nem üt, nem ráz stb. rizsa szöveg, de egy kicsit bizalmatlan vagyok honnan lehet ezt szabad szemmel, laikusként megállapítani hogy nem valami szart soznak rám? Meg soha se vásároltam használt felnit, elég jól néz ki képek alapján, meg aki árulja is egy csomó hirdetese van fent Marketplacen, de egyik barátom bogarat ültetett a fülembe hogy "Meg lehet annyira jól csinálni hogy ne látszódjon" (mármint a törés, hiba stb.. Ez igaz ? Tudtok segíteni mit nézzek, mire figyeljek a felnivel kapcsolatban ?

Igazán megkoszonom ha segítetek :)

2020. máj. 4. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szabad szemmel még egy gumis se biztos, hogy meg tudja mondani az ilyet. Én a helyedben bevinném a legközelebbi gumis műhelybe.
2020. máj. 4. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gumis rteszi centirozora azt ott látszik. (Elég árulkodó ha nincs tele súllyal)
2020. máj. 4. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Részemről már az is megnyugtató, a sok sok hirdetni valója van: "sztem, komoly a hirdető""!!
2020. máj. 4. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha sérült volt, de annyira jól megcsinálták, hogy nem látszódik, akkor az teljesen rendben van. Alufelnit lehet javítani.

Megnézed, ha nem látsz rajta egyértelmű komoly sérülést, akkor (megfelelő áron) vedd meg.

2020. máj. 5. 00:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitsegeket! Igen, az is lehet hogy komoly eladó, mert van még kb 50 felni hirdetese és írja sok csopiba hogy: megvasarlom hasznalt/új, megunt felnidet , ne keress torottel meg más ocskasaggal. Bar mondani bármit lehet :(
2020. máj. 5. 06:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván megvesz mindent szart és kipofozza, rendbe teszi majd pedig eladja.
2020. máj. 5. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!