Aprilia rx 125 karburátor hiba 2020 ( Többi Lent)?
Figyelt kérdés
Levettem a karbit kitakarítottam,visszahelyeztem most pedig nem indul lehet szinkronizálási hiba
Dellorto PHBH28
Blokk ROTAX 123
Polini 160cc nikasil hengerrel
2020. máj. 4. 21:46
1/3 anonim válasza:
Előtte indult? Akkor v.mit elbasztál, de ha mebt miért is szedted szét?
Miért nem tud senki sem feltenni érthetően egy kérdést?
2/3 A kérdező kommentje:
Előtte indult viszont be fulladt alacsony fordulaton,mikor tök szivatót húztam neki akkor épphogy alapjáraton ketyegett. Ma megnézem a szikrát illetve hogy ha a hengerbe fecskendezem a benzint indul e.
2020. máj. 5. 11:57
3/3 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba ki is javítottam!
A Karburátoron a felömlő nyílás alatt lévő benzinszűrő pereme el volt öregedve így elengedte ott a naftát most vágtam bele egy tömítést olyan anyagból amit a benzin nem ernyeszt el. Meg az alapjárattal volt egy kis baj .
2020. máj. 5. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!