Helyszíni bírságot hány napon belül kell befizetni?
Figyelt kérdés
Szóval a négyesen átmentem egy piroson. /előttem román kamion, nem is láttam tőle a lámpát, mögöttem egy másik, nem akartam satuzni.../ Nem mentségképpen. Szóval a Rend őrei utánnamjöttek, nem is villogtak le, hanem az anyósülésről kalimpált egy hölgy... Követtem, megálltunk egy buszmegállóban. Tiszta ideg lettem, heti majdcsak 2000 kilómétert vezetek, sosem állítottak még meg.
-Tudja miért állítottuk meg?
-Gondolom
-Sajnos ez fix 50.000 meg 8 büntetőpont, kamerafelvétel van... Az orrom alá dugtak valami papírt, aláírtam, de el sem olvastam
Aztán még benyögi, hogy nincs nálluk csekk legyek szives követni őket a legközelebbi rendőrörse. Megkaptam a csekket, megköszöntem, aztán eljöttem.
De csak a csekk van, semmi más.
2020. máj. 4. 21:15
1/6 anonim válasza:
Ezek kamu rendorok voltak. Egy megallitas, birsagolas nem igy zajlik. Ha nem vettek fel az adataidat, akkor honnan tudjak, kitol kell behajtani a penzt? Mi van a csekken amugy?
2/6 A kérdező kommentje:
Felvették az adataimat. Rendes felmatricázott rendőrautó, fényhíddal a tetején. Nem lepett meg, hetente 3x-4x ott állnak.
2020. máj. 4. 21:29
4/6 anonim válasza:
A másodpéldányt oda kellett volna adniuk a szabálysértési papírról.. egyébként 30 nap szokott lenni a befizetési határidő. Azért befizetés előtt ellenőrizd, a csekken szereplő számlaszámot..
5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyakorlott ilyen téren, 7-8 hónapja van jogosítványom.
2020. máj. 4. 21:44
6/6 anonim válasza:
Jobb ha minél hamarabb befizeted, hiába halogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!