Miért nem próbáltatnak ki nagyobb autókat is a tanulókkal a B kategóriás képzés keretében?
Miért nem kell általános iskolában esszét írni?
Sokkal nagyobb tudást adnának át a tanárok.
Egy kisfurgon nem egy kezdő feneke alá való, akinek még meg sem száradt a tinta a jogsiján. Ennyi erővel tényleg a teherautót is bele lehetne tenni az anyagba.
Mellesleg ne csinálj már úgy, mintha csak Yaris méretű kiskocsik meg furgonok lennének. Csomó iskolában tanítanak Passaton, Octavián, Astrán stb-n, amik nem kicsi, hanem teljesen átlagos méretű autók. Ha meg ez sem felel meg, vannak olyan iskolák, ahová viheted a sajátodat. Csak győzd megfizetni az átalakítást oktatókocsivá meg találj egy oktatót, aki hajlandó másén tanítani.
4,5m-es szerintem manapság közepes méret.
Én annak idején egy Fiat Unon tanultam. Na az tényleg egy kisautó. (Hozzáteszem már akkor 17 évesen is 180cm voltam és 45-ös lábam volt.) A munkahelyemen viszont vezetek Citroen Jumpert is Budapest belvárosában. Eddig nem taroltam le semmit.
Nincs rá kapacitás.
A rutinvizsgát is emiatt törölték el.
Aztán amikor beszereztek az oktatók "nagy" autókat, a következő napon reklamálna X+1 tanuló, mert ők kimondottan "kicsi" autón szeretnének gyakorolni.
Ilyenek az emberek. :)
30 óra alatt? meg hogyan lenne finanszírozva?
Halott ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!