Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem próbáltatnak ki...

Miért nem próbáltatnak ki nagyobb autókat is a tanulókkal a B kategóriás képzés keretében?

Figyelt kérdés
Szerintem így sokkal több gyakorlati tudást adnának át, ha nem csak egyetlen autót ismerne meg a tanuló mire jogosítványt szerez. Tegyük fel hogy megtanul vezetni egy Yarison, vagy valami hasonló kisautó, aztán mikor jogsit szerez és beül mondjuk egy Peugeot Boxerbe és letarolta a környezetét, mert fogalma sincs hogy kell bánni egy nagyobb autóval.

2020. máj. 4. 17:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Miért nem kell általános iskolában esszét írni?

Sokkal nagyobb tudást adnának át a tanárok.

2020. máj. 4. 18:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Egy kisfurgon nem egy kezdő feneke alá való, akinek még meg sem száradt a tinta a jogsiján. Ennyi erővel tényleg a teherautót is bele lehetne tenni az anyagba.

Mellesleg ne csinálj már úgy, mintha csak Yaris méretű kiskocsik meg furgonok lennének. Csomó iskolában tanítanak Passaton, Octavián, Astrán stb-n, amik nem kicsi, hanem teljesen átlagos méretű autók. Ha meg ez sem felel meg, vannak olyan iskolák, ahová viheted a sajátodat. Csak győzd megfizetni az átalakítást oktatókocsivá meg találj egy oktatót, aki hajlandó másén tanítani.

2020. máj. 4. 18:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Én egy Renault Megane szedánon tanultam vezetni. 4,5 méter hosszú. Most akkor az is kis autó...?
2020. máj. 4. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:

4,5m-es szerintem manapság közepes méret.

Én annak idején egy Fiat Unon tanultam. Na az tényleg egy kisautó. (Hozzáteszem már akkor 17 évesen is 180cm voltam és 45-ös lábam volt.) A munkahelyemen viszont vezetek Citroen Jumpert is Budapest belvárosában. Eddig nem taroltam le semmit.

2020. máj. 4. 18:37
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

Nincs rá kapacitás.

A rutinvizsgát is emiatt törölték el.

2020. máj. 4. 18:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a 20. óra után javaslom, hogy Lamborghini-vel folytatódjon az oktatás, hogy erős autót is megtapasztaljon a tanuló, hátha jogsiszerzés után kap egy vadi új 5-ös BMW-t
2020. máj. 4. 18:42
 17/20 anonim ***** válasza:
Láttam már olyan helyet is ahol 5-ös bmw-vel meg e mercivel oktattak szóval attól nagyobbat :))
2020. máj. 4. 18:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kezdő sofőrnek bőven elég, hogy hozzászokik ahhoz az egy autóhoz amin tanul, megjegyzi hol fog a kuplung stb. Persze nem rossz maga az ötlet, hogy lásson egy olyat is, de nem hiszem hogy sok értelme van mondjuk 5 féle autóhoz hozzászoktatni az embert, mert csak az időt/pénzt veszi, ha úgyis ugyanazzal az autóval vizsgázik, amivel kezdett.
2020. máj. 4. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Aztán amikor beszereztek az oktatók "nagy" autókat, a következő napon reklamálna X+1 tanuló, mert ők kimondottan "kicsi" autón szeretnének gyakorolni.

Ilyenek az emberek. :)

2020. máj. 4. 22:26
 20/20 anonim ***** válasza:

30 óra alatt? meg hogyan lenne finanszírozva?

Halott ötlet

2020. máj. 5. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!