Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen típusú autót érdemes...

Milyen típusú autót érdemes venni 18-20 évesen?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz meg a jogosítványom,első autóm lenne. A keret 300.000Ft,amiért nyilván öreg kocsikat lehet venni. Én teljesen műszaki analfabéta vagyok,de nem szeretném ha átvernének. Segítséget szeretnék kérni,hogy milyen típusút nem érdemes venni(pl elvileg az opelek elég rohadósak) és milyet érdemes? 2002-2006-os évjáratról lenne szó,illetve mennyire sok a 250.000km?

Ami még fontos,hogy ősszel tervezek egy nyaralást ahova 800km lenne az út,nem szeretném ha az autópálya közepén otthagyna engem. Mi az amire mindenképp érdemes figyelni amikor idős autót veszek?

Előre is köszönöm.

2020. máj. 4. 00:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Félreérthető volt a megfogalmazás. Első autó, most szerzed a jogsit, aztán más évjáratokat írsz (2002-2006), mint amit megfogalmaztál a kérdésben. De mindegy, a lényeg ott van a korábban leírtakban. 300 ezerért nem érdemes válogatni, csak azt nézd, hogy egyben legyen az autó. Célszerű olyat venni, amiből sok van, mert azokhoz olcsóbb az alkatrész. Swift, Fiesta, Fabia, Astra, Golf, hasonlók. Rizikós vétel lesz, mindenképp legyen zsebben 150-200 ezer forint az azonnali javításokra. Ne hibátlant keress, mert olyan nem lesz. Vegyél egy vállalhatót, és csináltasd meg a legfontosabb dolgokat rajta. A végén 500 alatt úgysem áll meg.
2020. máj. 4. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Én pár éve vettem 70 ezer Ft ért egy 1.0 Suzuki swiftet. Még 70 ezer Ft volt a szervíz és 110 ezer forint a lakatos. Így volt egy tip top kis kocsim és még Horvátországot is megjartam vele 1400 km.

Ennyi pénzért én Suzuki Swift - et vagy Opel corsa, astra, Ford Fiesta 1.25 (Yamaha fejlesztésű motorral) vennék.

2020. máj. 4. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:
F astra.
2020. máj. 4. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!