Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 160centivel kawasaki ninja 250R?

160centivel kawasaki ninja 250R?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy 160 centi magas lányként mennyire érdemes későbbiekben beruházni a kérdésben említett motorra?

Egyelőre csak tervben van, még A2 vizsga közelében se vagyok, de érdekelne a motorozás és főleg ezek a motorok, viszont nem tudom az én magasságommal ez mennyire kivitelezhető.

Mielőtt valaki beszólna, hogy általánosban a helyem, nem motoron...:"D Sajnos 21 évesen vagyok ekkora.

2020. máj. 3. 11:39
 1/6 dirtboy ***** válasza:
100%

Rá kellen ülnöd egy hasonlóra,akár szalonban vagy motoros találkozón.

Meg fogják engedni hogy rá ülj ha meg kéred őket.

A speedek nem szoktak olyan magasak lenni de hogy 160cm-errel elég e azt max tippelni tudnám.

Ha gondolod jelentkezz facebookon van tobb utaskereső és partner vadász csoport.

Ezekben lehet jelentkezni utasnak is,ha írsz lehet lesz valaki a kozeledben hasonló vagy pont 250r-rel és akkor kipróbálhatod le ér e a lábad.

Azonban arra készülj fel hogy mikor egy csaj ír akkor le szokták támadni mint valami társkeresőn a frisshúst.

sok sikert majd a mocihoz.

üdv. egy másik kawás

2020. máj. 3. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szükséged lesz valószínűleg némi átalakításra, de mindenképp érdemes beruházni, ha ez a vágyad. Lehet lejjebb szabni az ülésből, illetve a futómű kisebb átalakításával az egész motort alacsonyabbra lehet ültetni. Kis plusz költségedbe fog ez kerülni, de nem vészes összeg, ha ilyennel akarsz motorozni, akkor nem tétel. Ez a probléma ne tántorítson el, mert a motorok 90%-nál megoldható.
2020. máj. 3. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha leér a lábad annyira hogy meg tudod tartani a gépet akkor semmi probléma.Nem 1 nem 2 motogp világbajnok volt 1,6m . Széles utat ! Vigyázz magadra !
2020. máj. 3. 12:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Már ez is adott még egy kis plusz löketet.:)

Igyekszem megfogadni őket.

2020. máj. 3. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Bemész egy Kawa szalonba és ráülsz. Valszeg a 250-es Ninja jó lesz méretben,tavaly kerestünk ismerősnek motort - 156 centihez - neki is elment még :)
2020. máj. 3. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem a magasság számít, hanem a lábad hossza
2020. máj. 3. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!