Milyen autót vennétek ha egy millió lenne rá, és az Audik tetszenek?
"Megértem hogy nem Audit, de azért nem is Suzukit."
Miért?
Az a Suzuki még akkor is szolgálna téged mikor már a harmadik prémium-márkádat dobod a kukába. Ha egy millád van autóra akkor ne a látszattal törődj! Nézd meg melyikre mennyik az adók, biztosítások, aztán számold ki melyikre mennyit kell költened ugyanannál a hibánál!
Kevés az adó, de attól még nem lesz olcsó fenntartani.
Miért? Szerintem magadtól is tudod.
Azért mert ezzel megmutathatod milyen jó vagy és mit értél el. Úgy nőttünk fel hogy a többi gyerek a németautós nagybátyjával menőzött és belénk van nevelve hogy így vagy a király.
Angliában élünk, vicces nézni hogy sokan kiköltöznek és mindegy hogy magyar, román, lengyel, itt beteljesítik az álmaikat. Ha csórók, akkor egy lepukkant E46-tal, ha jobban keresnek akkor E90, idősebb korosztály A6, Q7, E/S Merci, az sem baj ha hiteles és csak a kocsi fenntartására dolgoznak.
A feleségem is A3-mal kezdte...
Míg mi így nőttünk fel és ez alapján választunk, addig az itteni fiatalok megveszik az új/néhány éves Fiestát (rengeteg ST-t) és azokat gyilkolják, lakják le néhány év alatt.
1 misi csak az autóra van, vagy cakumpakk 1 millád van rá átírással, egy gyors kisebbebb szervizzel, biztosítással?
+ számolhatsz egy új garnitúra téli nyári gumival is, mert gondolom az ilyen árkategóriájú audikat nem fullos gumikkal adják.
Én azt mondom, inkább még gyűjts egy kis pénzt.
Ha meg mindenképp akarsz venni, ennyiért csak 20 évesből lesz normálisabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!