Csak szerintem gáz ez a "állítható" kipufogó hang? Több lent.
Nem vagyok irigy nehogy azt hitt :'D. Jelenleg autó restaurálásban vagyok utolsó csavarig, így a motor is meg lesz okosítva, pár száz ccm-el megnövelve. Mivel "tuning" motor lesz így illik is alá egy nyitott rendszer, amit fogok alá is rakni. Na meg méz egy vicc kategória, főleg egy komolyabb autónál (én szerintem)
Jó akkor nézzük még egy előnyét: téged a nyitott rendszereddel szidni fognak mint annak a rendje, vagy csak megvetően rád néznek, na feltűnősködik a gyerek. Míg egy állítható rendszer esetében a normális emberek simán megtehetik, hogy városban, lakott területen halkabbra veszik, és csak ott használják hangosabban ahol nem zavarnak vele senkit.
Nem mellesleg még a safőrnek sem feltétlen olyan hű de jó, ha hangos, legalábbis vezettem Ferrarit is - nem saját, simán béreltem egy délutánra kíváncsiságból egy élményautózásra szakosodott cégtől - hát durván 250km-t mentem vele de a végén szabályosan jól esett a csend. Mondjuk így belegondolva netes videokban is láttam, hogy nem egy autót füldugóval tesztelnek ebben a kategóriában.
Ok, te autót restaurálsz, én meg a Vatikánban festem a Sixtusi kápolna freskóját.
Nem zavarjuk egymás köreit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!