Hány kilométeren át kell befuttatni?
A befuttatni szót direkt írtam, hogy sokan rákkatintsanak :D
Tudom, hogy bejáratás :DD
Na szóval, Simson S51B típusú, 60 köbcentis 4 felömlős, tervezett rezós gépről van szó.
Milyen olaj-benzin aránnyal járassam be? (1:40 jó?)
Persze nem fos arol 2t olaj megy bele hanem Repsol :D
És hány kilométer? 500-1000?
A bejáratást? :O
Az 1:50 bejáratott gépeknek való :D
Nem hevült nagyon? :D
Köszi, neked is :)
Én eddig is 1:40-nel használtam, nem kopott 50-es minituningos hengert és semmi baj nem volt vele.
És nem is füstölt.
Melegen akárhogy húzhattad neki, nem is lehetett látni.
Hidegen az első 1-2 percben füstölgött, de az nem nagyon érdekel :D
Sztem bejáratásnál 500 km-t tök óvatosan fogok menni, aztán utána fokozatosan kicsit többet fog kapni.
Persze nem 12-be prögetem, meg nem húzom 100-ig, de azért egy kicsit kell neki :)
Én 125ös motoromat mikor megvettem akk 2ezer km-án kíméltem eléggé ( frissen felújított volt :P )mert az kicsit sokba lett vna ha vmi meghal benne :S XD
Ez ha elindulok vele :$ szúnyogírtás kb de aztán bemelegszik semmit se látni a füstjéből :D
Második válaszoló vtam.
07:40
Látom te nem nagyon értesz hozzá.
A Repsol az egyik legjobb olaj, és nem kell pucolgatni, mert gyönyörűen eltávozik.
Sokkal jobb, mint mondjuk a MOL Sprint 2T, pedig alig drágább.
60/4 miért is nem jó?
Ismerek olyat, aki gyári főtengellyel használja a motorját 70-es hengerrel 5 éve. És semmi baja sincs.
Ráadásul az én hengerem nem magas fordulatú henger lesz, szóval semmi baja nem lesz
tegnap 18:44 vagyok
Yamaha TDR 125
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!