Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Arteon vs Passat?

Vw Arteon vs Passat?

Figyelt kérdés
Manuális váltóval érdekelne, deizeles motorral
2020. ápr. 29. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Gyakorlatilag ugyan az a két autó, csak szerintem az Arteon szebb. Én az Arteont választanám.
2020. ápr. 29. 14:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért drágább 5 millióval az Arteon? Annyival kényelmesebb?
2020. ápr. 29. 14:59
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

Ne nekünk kelljen már összehasonlítani a két autó műszaki adatait és extralistáját.

Én Arteon-t vennék, csak mert jobban néz ki

2020. ápr. 29. 15:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért drágább 5 millióval, mert nem egy tömegtermék mint a Passat.
2020. ápr. 29. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
56%

Ez nagyjából az Audi A6 vagy A7? típusú kérdés.

Azt vedd, amelyik tetszik, és amelyikre IGÉNYED VAN.

De furcsa, hogy nem tudsz dönteni két autó között, ami között azért akad jócskán különbség.

Az Arteon a Passat CC-t váltotta, és lett belőle egy "önálló" modell. De egyébként ha szigorúan nézzük, az Arteon a Passatnak (sedannak) a sportos változata, egy csapotthátulú / kupé formával.

Szerintem ez egy tök bugyuta kérdés. Vagy ilyet akarok, vagy olyat. Tedd fel magadnak a kérdést. Kell nekem Arteon?

Ha tetszik a menő, sportos, fiatalosabb kupé forma, nagy beömlők, nagy felnik, és hajlandó vagy felárat fizetni érte, akkor kell az Arteon.

Ha leszarod az egészet, neked közlekedőedény kell A-ból B-be, neked praktikus autó kell, nem akarsz kitűnni, akkor felesleges +5 millióért Arteont venni, mert akkor nem te vagy a célközönsége.

Nekem úgy néz ki, fogalmad sincs mit akarsz :D

2020. ápr. 29. 16:48
 6/13 A kérdező kommentje:
és amúgy ezekbe mennyire könnyen fér be egy 198 cm-s ember?
2020. ápr. 29. 17:16
 7/13 D. Brasco ***** válasza:
74%
Manapság még a kis városik szaladgalosokban is el lehet ferni 190+ centivel,(nyilvan elol)nem hogy egy ekkor autoban
2020. ápr. 29. 17:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Astram van, és átok be és kiszállás.
2020. ápr. 29. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg fel kellene keresned egy gyógytornászt/csontkovácsot
2020. ápr. 30. 11:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért mert coupe. Ha az Astrába is nehezen ülsz be, akkor vegyél VW Craftert, az jó lesz. Arteont pedig ne vegyél, ha megkérdőjelezed, hogy miben más egy Passathoz képest.
2020. ápr. 30. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!