Téékáá kérdése:
Opel insignia 2. 0 biturbo vélemények?
Figyelt kérdés
Insigniat szeretnék vásárolni, nem tudom mi a különbség a sima 2.0 turbódizel és a biturbós közzöt a +1 turbón kivül?
De ugy álltalánosságban ha van valakinek tapasztalata az autóról az jól jönne.
Válaszokat köszi
2020. ápr. 28. 21:21
1/6 anonim válasza:
Nem tudom a nemedet / identitásodat, de ha szeretsz szopni akkor vegyél insigniát. Főleg a biturbóst.
2/6 anonim válasza:
A legtöbb tapasztalat az hogy akinek volt, és maradt némi esze is mellé, az már túladott ezeken a szarokon.
Normálisan összerakott autókat nézegessél, ne ilyen pénznyelőket.
3/6 anonim válasza:
Ezekről még jót nem lehetett hallani.
4/6 A kérdező kommentje:
Mit javasoltok inább?Ford mondeo vagy Citroen C5 esetleg peugeot 508?
2020. ápr. 28. 21:51
5/6 anonim válasza:
Insigniát nem ismerem, nekem K Astrám van biturbóval. Igen, mint a neve is mutatja, ebben két turbófeltöltő van. Az egyik alacsony fordulaton dolgozik, a másik magasabb tartományban. Teljes terhelésnél pedig a két turbó össze is tud dolgozni. Én szeretem, nagyon nyomatékos a motor. Szinte alapjáraton is igen jelentős a nyomatéka, 1500-as fordulaton már nyomatékmaximumon van. Tényleg csak lehelni kell a gázpedált és nagyon dinamikusan repíti az autót. A szimpla turbósnál van turbólyuk, kell egy bizonyos fordulat hogy meglegyen a turbónyomás hogy teljesen elkezdjen húzni az autó. Egy turbót nem lehet alacsony, közepes és magas fordulatra egyaránt optimalizálni. Kb ennyi a különbség. Meg persze a motorvezérlő szoftvere. Blokk, a többi körítés ugyan az, mint a szimpla turbóson.
6/6 anonim válasza:
Sikerült csak rosszabb alternatívákat találnod az Insignia-nál.
Le leszek pontozva, de ha megbízható kell, akkor nézz egy ellenőrizhető előéletű Passat-ot, vagy Octavia/SuperB-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!