Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri mostanában egyáltalán...

Megéri mostanában egyáltalán új autót venni?

Figyelt kérdés

Leváltanánk régi családi autónkat, egy 2002-es Opel Combo Tour-t valami újabbra.

Az új Opelekkel nincs tapasztalatunk, hallottunk róluk kígyót-békát.

Ha bevonnák mondjuk félmilláért ,akkor egy új Combo-t szeretnénk venni.

Megéri ilyet, vagy inkább még várjunk pár évet ,hogy olcsóbb legyen

2020. ápr. 27. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
ekkora hülyét...
2020. ápr. 27. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Megérni sose éri meg, csak viszi a pénzt.

De ha azt akarod hogy sokáig jó és üzembiztos autód legyen , akkor a legjobb az új autó.

Bár inkább Peugeot riftert vegyél, sokall jobb .

2020. ápr. 27. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz olcsobb , euro egekben nőtt az ingláció meg minden kiadás . Ez csak jőni gog . Most pár héten belül pangásbsn kell venni . De be sem adnám le bizomanyba meg cserébe sem . Keresnék akciós legjobb ajanlatokat nem csak Opelt koreait franciát , hirdetnem a kocsit aki megvenné megvizsgálja szervízben sajat kiadással írnank egy korrekt szerziődést kápé és leiratnám ....
2020. ápr. 27. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha megbízhatóság szempontjából nézzük, akkor újat mindig jobban megéri venni, mint használtat, viszont a mai kocsik egyáltalán nem olyanok, mint a 15-20 évvel ezelőttiek. Ugye ma már az értelmetlen előírásoknak való megfelelés a cél, más nem számít, egy turbós benzinmotor elmegy 250 ezer km-t, és vége. Úgyhogy egy ismert előélettel rendelkező családi autót szerintem meg kell becsülni, én legalábbis nem fogok autót venni csak azért, hogy új legyen, inkább használom még 20 évig a most 16 éves kocsimat. Új autó egyébként nem lesz olcsóbb, az enyém anno mai árfolyamon 7 millióba került, most is annyi az a modell.
2020. ápr. 27. 18:13
 5/7 D. Brasco ***** válasza:
43%
Új autot sosem érte meg venni.......maximum akkor ha feltétlenül.ragaszkodtál ahhoz hogy te szeretnél először bele fingani az ülésbe....
2020. ápr. 27. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha van pénz, megéri, ha már ételre sincs hónap végén, akkor nem.

Én tavaly vettem új autót, életem eddigi legjobb döntése volt autó esetében.

Még gyártásban lévő kifutó modell volt, tele extrával, turbós benzinmotorral, részecskeszűrő nélkül.

Az új, hasonló felszereltséggel 2,5 millió forinttal többe kerül jelenleg, pedig semmi nem indokolja a drágulást.

Behozták a 3 hengeres motorokat, a részecskeszűrőt, keményebb lett a műanyag a beltérben, a formán kívül ennyi a különbség.

Combo/Rifter esetében nálam az ár döntene, mivel a két autó lényegében ugyan az.

Amúgy az Opelt venném mert az I-cockpit nem tetszik és szabadabban konfigurálható.

2020. ápr. 27. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Mondjuk szerintem új autót azok vesznek, akik nem képesek életük alapvető kérdéseire választ adni. Meg is érdemlik.

Ha ennyi pénzem lenne, elutaznám, vagy elbuliznám.

2020. ápr. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!