Megéri mostanában egyáltalán új autót venni?
Leváltanánk régi családi autónkat, egy 2002-es Opel Combo Tour-t valami újabbra.
Az új Opelekkel nincs tapasztalatunk, hallottunk róluk kígyót-békát.
Ha bevonnák mondjuk félmilláért ,akkor egy új Combo-t szeretnénk venni.
Megéri ilyet, vagy inkább még várjunk pár évet ,hogy olcsóbb legyen
Megérni sose éri meg, csak viszi a pénzt.
De ha azt akarod hogy sokáig jó és üzembiztos autód legyen , akkor a legjobb az új autó.
Bár inkább Peugeot riftert vegyél, sokall jobb .
Ha van pénz, megéri, ha már ételre sincs hónap végén, akkor nem.
Én tavaly vettem új autót, életem eddigi legjobb döntése volt autó esetében.
Még gyártásban lévő kifutó modell volt, tele extrával, turbós benzinmotorral, részecskeszűrő nélkül.
Az új, hasonló felszereltséggel 2,5 millió forinttal többe kerül jelenleg, pedig semmi nem indokolja a drágulást.
Behozták a 3 hengeres motorokat, a részecskeszűrőt, keményebb lett a műanyag a beltérben, a formán kívül ennyi a különbség.
Combo/Rifter esetében nálam az ár döntene, mivel a két autó lényegében ugyan az.
Amúgy az Opelt venném mert az I-cockpit nem tetszik és szabadabban konfigurálható.
Mondjuk szerintem új autót azok vesznek, akik nem képesek életük alapvető kérdéseire választ adni. Meg is érdemlik.
Ha ennyi pénzem lenne, elutaznám, vagy elbuliznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!