2.5 V6 os motort lehetne turbósítani?
Ahogy néztem az elhelyezése nagyon jó! Ha a levegőszűrőmet kicserélem egy direkt re, amit a turbohoz fogok csatlakoztatni, akkor a régi szűrő helyére pont beférne és a kipufogót is konnyen rácsatlakoztatnám.
Nem akarok hatalmas változást, 170 ló rol kb 220 ra szeretném felvinni a direktszűrővel, turboval, esegyenes kipufogo rendszerrel amin egy hátsó dob van, plusz motoroptimalizálás.
Szerintetek sikerülhet? Vagy ha totál hulyeség akkor milyen tuningot ajánlanátok? 2.5 v6 170 le 1999 Mercury Cougar
A kipufogót aztán nem csatlakoztatod rá könnyen.
Ha a 170 kevés akkor ott más baj van.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Hányszor írod ki a marhaságod ????
2, miért irnék marhaságot? Egyszerű kérdést tettem fel, nem kötelező válaszolnod rá, nem tetszik nyugodtan tovább is mehetsz. Annyi volt a kérdés hogy lehet e. Vagy ha nem célszerű akkor milyen tuningot ajánlanának az emberek.
És igen,170 ló nem kevés de szerintem minden autónak így kellene mennie, pl 1.2 es motorral felszerelt autókkal kész rémálom ankozlekedés, főleg országúton/autópályán. De ott az 1.0 for ecoboost ami turbo feltöltétses, és azzal már el lehet kozlekedni mivel megvan a kellő nyomaték/le hogy ne tartsuk fel a forgalmat és nornálisan előzzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!