Mi a véleményetek a Calibrákról?
Gondolkoztam BMW E30 320i-n is, de az "csak" 130 lóerő és többet is fogyaszt jóval...
Első kocsim lenne, viszont 3 éve van jogsim és azóta vezetek is rendszeresen.
20/F
ha a vélemyénamat kérdezed nekem nem annyira jönnek be. Sok van belőlük és rengeteg a ronda sufni tunning (aluszárny stb...)
Én a japánokat akkor már inkább preferálnám:
mazda mx-3
honda prelude
toyota celica
Azok sokkal szebbek :) (természetesen a szépség szubjektív dolog)
Vagy az én nagy szerelmem, aminek stílusa van:
Fiat Coupe 2.0 turbo (16V vagy a komolyabb 20V) Abban van erő
Sok sikert a vásárláshoz! ;)

Attól még hogy neked elég a 82 LE nem értem, hogy miért kell leszólni azt aki szereti a sportautókat. (Én a legelső hozzászóló vagyok)
Nekem is ott a 240 LE-s autóm. Én imádom a klasszikus sportautók formáját, a hangját. Egyszerűen szerelmes vagyok a kocsimba... Amúgy igenis szeretem, hogy nem egy 82 LE-s gyufásskatulya van alattam, hanem egy szemet gyönyörködtető, szívet dobogtató "műalkotás". Az, hogy van erő benne, az nem azt jelenti, hogy lámpától lámpáig gyorsulok vele. Szimplán sokkal biztonságosabb mondjuk úgy előznöm vele, hogy visszaváltok és már vissza is tértem a sávomba, és nem kell imádkoznom, hogy beférek-e vagy sem. Illetve autópályán sem kell kitaposnom az autóm belét, hogy kényelmesen tartsa a 130-at.
De igazából akik úgy gondolkodnak mint te, akik számára az autó csak egy málhás ló ami arra van, hogy elvigyen A-ból B-be, azok sosem fogják megérteni az olyan embereket akik számára az autó szerelem.
Nem ítélkezni akartam, csak próbálom megértetni, hogy miért akar valaki sportautót venni, még ha régi is...

Szerintem ne vegyél 2 ajtós kupét.
Sokat fogyaszt, öreg. Nem hiszem hogy olyan gazdag vagy hogy állandóan tudnád tankolni meg fizetni rá a biztosítást és az adót mert akkor nem öreg kocsit vennél.
Én Honda Civic-et vennék. Igaz hogy kisebb a motorja általában mint egy calibrának de van köztük sok jó állapotú amiből könnyen sportos kocsit tudsz csinálni.
A calibrát általában pont olyanok veszik akiknek csak kocsikázásra kell meg gyorsulgatni. Képzelheted hogy milyen állapotban vannak...
Civicet használnak idősebbek is akik nem valószínű hogy sokat gyorsulgatnak vele a lámpánál.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!