Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy kereskedo mennyit tesz ra...

Egy kereskedo mennyit tesz ra az auto arara?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Százalákban pont annyit, amennyiért még el lehet adni. Ez így van a bútoráruházakban, a fürdőszoba szalonokban, de az élelmiszer áruházakban is. A ruházatról már nem is érdemes szót ejteni. Szerinted egy hatvanmilliós traktoron mennyi a haszna a kereskedőnek?

Szerintem a közértben még soha nem erted megkérdezni, hogy a téliszalámin mennyi a hasznuk, vagy a cukron például..

Mert ha tudnád mennyi, akkor az fájna.

2020. ápr. 26. 09:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Inkabb konkretumok erdekelnenek. Pl. en tudok egy autorol amit a tulaj 100ezerert arult, de megunta es bevitte kereskedesbe, ahol mar 140-ert aruljak.
2020. ápr. 26. 10:12
 3/10 A kérdező kommentje:
De gondolom ha 600ezer lett volna az auto akkor nem csak +40ezret rakott volna ra.
2020. ápr. 26. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy közép-felső kategóriás régebbi prémiumautón (használtan olyan 5-6 millió forint közül van) simán van rajta olyan 1-1.3 milkája.) Aki nem hiszi, járjon utána.(németo.ból behozott autókról beszélünk.)
2020. ápr. 26. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Minél olcsóbb egy kocsi, annál kevesebbet keres és vice versa.

Egy corsát pl. megvesz Németbe 300-400-ért,. kiretusálja, km vissza kitisztítás és eladja 600-650-ért. Ennyiért adták el nekünk, a régi kocsinkat.

2020. ápr. 26. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de menjetek ki a nagykőrösi autópiacra szétnézni, tucatszám látni olyan kocsikat ami magánszemélynél 5-800e kapsz olyan állapotban, a kereskedőnél meg kint van 1.2-1.5 milláért lazán. Pofátlan a többsége.
2020. ápr. 26. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
*Nagykőrösi út
2020. ápr. 26. 11:06
 8/10 tothp ***** válasza:

A 90'es években egy nagynevű hálózatnál Az új autók lista ára max 8-10% árrést tartalmazott, amiből fen kellett tartani a szalont. Természetesen a hálózat imidzsének megfelelő szinvonalon. Ha a kereskedő kedvezményt adott (télgumi garnitúra, drágább rádió, üléshuzat, mifene) azt a saját profitja terhére tette.

A használt autós számokat nem tudom. De lehet, hogy nem is baj, mert felhúznám magam rajta.

2020. ápr. 26. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy van ahogy az 1. írja.

Mindenen van haszon, mert másképp nem éri meg dolgozni rajta.

2020. ápr. 26. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Peugeot 307-esemet hónapokig hirdettem 500 ezer forintért, de meguntam a sok nézelődőt, alkudozót, meg tesztpilótát, szóval már úgy voltam vele mindegy, csak megszabadulnak tőle. Elvittem kereskedőkhöz próbát tenni. Össze-vissza fikázták mennyi baja van, belekötöttek, hogy a motorháztetőn néhány helyen mállik a lakk, hogy valószínűleg cserések a fékek, hogy már csak négy hónapig van műszakija. Teljesen belém magyarázták, hogy ez márpedig egy romhalmaz és max 270 ezerért beveszik. Én hülye meg odaadtam. Másnap megjelent a hirdetés használtautón és 590 ezret kértek érte. Ráadásul rendszeres karbantartott autónak írták le. Érdekes, mikor ki akartam alkudni egy magasabb árat, nem számított, hogy 30 ezer km van a vezérlésben és megvan róla a számla, sem az hogy néhány hónapos akksi van benne. Szóval tanultam a leckéből, inkább hirdetem az autót hónapokig, de ingyen nem adom oda többet azért, hogy más meggazdagodjon rajta.
2020. ápr. 26. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!