Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 1,6benzin mi lehet a...

Audi A3 1,6benzin mi lehet a baj oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A fent említett 2003 as A3 nak olyan baja van, hogy kihagy a 4. henger.

Ezt kiolvasva annyit ír hogy a 4 hengerrel van baj.

Ezzel párhuzamosan tiszta korom volt a 4. hengernél a gyertya. Mondom oké csere. jó is volt 2 napig. Majd megint hallani a hangján hogy nem az igazi. Mint valami kistraktor kb...

A vége az lett hogy az összes gyerta, gyertyakábel, trafó cserélve lett. 1 hét után újra kiadta a hibát és valójában nem is megy a 4. henger.

Oké akkor megnézettem elektromos szakival. minden oké nála oszciloszkóppal nézte stb. És minden normális.

Az érdekessége hogy pár napig nem mentem vele utána mégis csak nem bírta és ráindítottam. És a 3. indításnál meg minden jó volt mint előtte. de pár nap és újra jött a hengerhiányos hang és annyi. Azóta 3 hengerrel járkáltam de most megadta magát még 1 mert mostmár tényleg rossz a hangja.

Szerintetek mi lehet a baj?

Após mondta a kompressziót hogy rossz lehet. Meg a szelephézagot.. de ezek nem csinálnak olyat hogy hol jó hol nem szerintem. Volt aki azt mondta hogy lerakódott valami kosz és azt kapja fel majd mikor kitisztul akkor jó.

Bármi ötlet? Eddig 200.000 fájt a kötelező olajcsere stb meg ez a hibakeresés.

2020. ápr. 26. 06:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Pedig megkellene azokat is nézni, az nem olyan nagy munka és sokat ronthat ha nem jó .

Persze ilyenkor már az alapoknál is lehetne kezdeni és levenni a tankot , kitakaritani mindent, a csöveket is kifujatni sűritett levegővel.

Lehet hogy mindenhol csak egy kicsit tesz hozzá , de a vége az van amit írsz.

2020. ápr. 26. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!