Peugeot 206 1.4 motor cseréje 1.6-ra megéri-e?
Figyelt kérdés
Adott egy 1.4-es 8 szelepes peugeot 206 nagyon jó állapotban, mennyibe fájna egy 1.6 16v motor belépítése és papírozása? Vagy esetleg olcsóbban kijönnék ha vennék egy gyárilag 1.6-osat? (A cél a turbósítás lesz, de úgy gondolom az 1.4-ből nem lehetne annyit kihozni hogy megérje a turbósítás)2020. ápr. 25. 11:11
11/12 anonim válasza:
Nagyon nem éri meg és szerintem kivitelezni sem lehet legálisan, lepapirozva. Add el és vegyél egy 206 gti - t.
Én pont így voltam a corsámmal. Kevés volt a 90 paci. Eladtam és vettem egy corsa gsi 1.6 turbó - t. Nem bántam meg.....
12/12 anonim válasza:
Fúúú de irigyellek, van egy "nagyon jó" pözsód.
Na mondjuk annyira jó, hogy motort akarsz benne cserélni. Pffff.
Aztán ha már ki van cserélve, még egy turbót is akarsz bele. Ez igen! Következetes vagy, betartod a fokozatosság elvét.
Talán még valami egyéb tuningot is belevinnél?
Jó befektetésnek tűnik még egy eredeti román fagolyós üléshuzat, vagy egy elegáns műszőrme kormányvédő(pl. tengerkék színben)
Szólj ha még valamiben segíthetek, vannak ötleteim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!