Szeretném letenni a jogosítványt, most hogyan?
Figyelt kérdés
Már tavaly megfogadtam hogy idén mindenképp jogsi lesz a kezemben.
Sajnos bejött ez a vírus. Nem tudom hogy legalább kreszből le lehet tenni? Itthol tudnám tanulni és már elkezdtem tanulni rá februárban,vizsgalehetőség van? Vagy teljesen reménytelen?
Ha már vezetni nem tudok menni legalább a kreszt megtudom szerezni a vírus ellenére?
2020. ápr. 24. 17:55
1/5 anonim válasza:
HA eddig tudtál várni akkor várj még egy keveset, lehet rövidesen minden beindul mint régen.
2/5 anonim válasza:
A kreszt lehet online tanulni még,úgy tudom de vizsgázni nem lehet
3/5 anonim válasza:
A kérdéseidből ítélve még be sem iratkoztál autósiskolába....
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor kivárok és tanulom tovább :)
3. Természetesen nem iratkoztam be nyilván ezért nem tudom hogy most mi a helyzet!!😍Mint írtam csak itthol tanulom (online). Örülök a jó megfigyelő képességednek.😬😁
2020. ápr. 24. 20:38
5/5 anonim válasza:
Most sehogy, nincs vizsgáztatás. Várd meg, míg enyhítenek a szigorításokon és utána iratkozz be egy suliba.
Otthon tanulhatod, az nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!