Egy kamionsofőr jobban vezethet személygépjárművet, mint egy átlag autós?
HA valaki 100-150 ezret vezet évente az azért nagyobb gyakorlat mint ami a legtöbb embernek van.
Van aki egész életében nem megy 150 ezret.
Az ok, de abból 99% autópálya.
Előre egyenesen..
Vs. valaki aki évi pl megy 15ezret csak városban.
Melyik vezet vajon jobban?
Nagyon elvagy te tévedve.
Az aki a városban járkál a munkahely, Tesco között, azt nem nevezném gyakorlatnak sem.
EGy kamionos kap egy feladatot hogy például magyarból vigyen egy fuvart Barcelonába, majd ott a környékről felrak és megy Hamburgba. Onnan mehet akár merre is,
Skandináviába vagy Bulgárba.
Majd valamikor vissza jön magyarba.
Hidd el egy ilyen út alatt többet gyakorol mint te például egész életedben.
5 éve vezetek, naponta csak városba. Nekem nagyon nehéz volt megcsinálni a ce jogsit mert az nem gyakorlat, hogy be tudok egy Alhambrával parkolni két kocsi közé vagy megállok és átengedek egy gyalogost vagy kis utcákba tekergek. Az lótüdő. Az amikor nyergessel megfordulsz egy kis városi utcába , na az már hozzátesz picit.
Most jöttem 40 percet autóúton, levettem a szájmaszkom és annyi elég volt, hogy majdnem lesodródjam, egy gondolj bele, ha valaki van a leálló sávon kamion mögött megyek nem látok el 200 métert oldalra aztán lenne a sírás.. igenis gyakorlottabbak. Gondolj abba is bele, hogy csak gyakorlattal lehet valaki sofőr, friss papírokkal már alig. Nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!