Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha műszaki vizsgán nem ég...

Ha műszaki vizsgán nem ég valamelyik világítás az bukást jelent?

Figyelt kérdés
Tegyük fel otthon ellenőriztem, jó volt mind, vizsgára meg kiég az egyik oldali pl. tompított vagy ködlámpa.

2020. ápr. 23. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem, amit lehet javíttatni azt helyben javítják is.
2020. ápr. 23. 13:16
 2/8 D. Brasco ***** válasza:
10%
1-es ez nem igaz....a műszaki vizsga az csak vizsga es csókolom....nem általános szerviz,hogy neked ott helyben majd minden ilyen apro-cseprő szart orvosolnak.Es igen kerdező,ha nem megy valamelyik vilagitás az azonnal bukó....legalabb is jobb helyeken........nyilván ha ügyeskedő pista mühelyében vizsgázik,akkor a "ha rádobol egy 5-öst a vizsgadijra akkó átmegyen" mondat utan barmi lehetseges....
2020. ápr. 23. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

# 2

Nincs vizsgáztatás amíg nem felel meg a követelményeknek!

Jobb helyeken az állapotfelmérés árát pedig jóváírják a vizsgából, miután tettek egy javítási árajánlatot!

2020. ápr. 23. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
26%

# 2

Nincsenek már ügyeskedő pista műhelyek, az egész rendszer 2-3 éve alaposan ki lett gyomlálva, sok engedélyt visszavontak!

2020. ápr. 23. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
5%
Biztos vannak még, én hallottam olyanról, hogy pár liter házi borért bármilyen állapotú kocsit átengednek, de abban a faluban az orvos is olyan, hogyha viszel neki egy tál sütit, akkor kiír egy hétre. Én a közösségi szolgálatot akartam ott megcsinálni, de a polgármester lepecsételt egy csomó órát csak úgy, nem is kellett semmit csinálni. Úgyhogy szerintem nagyon sok ilyen hely lehet az országban.
2020. ápr. 23. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

Igen, a vizsgáztatót az érdekli, hogy ott, őnála milyen állapotú a kocsi és milyen hibája van, ami miatt meg kell buktatni. Nem a múltbéli, az aktuális állapot.

(Gondoljuk csak el, épp viszi valaki vizsgázni a kocsit és odamenet útközben egy balesetben totálkárosra töri. Akkor odaviszi a vizsgáztatónak az összetört, használhatatlan roncsot, hogy át megy-e, hiszen 2 órával ezelőtt még teljesen egybe volt? :)))

Annyi, hogy nagyobb helyeken - ahogy előttem is írták - csinálnak egy állapotfelmérést alacsonyabb árért, hogy amúgy átmenne-e, vagy ha nem akkor milyen hibákat kell megcsinálni, és ha minden oké akkor utána éppen megcsinálják rendesen a műszakit. De az ilyen kiégett lámpa az nagyon alapvető hiba egy ilyennél...

2020. ápr. 23. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

# 5

Jelenleg vizsgáztatás sincs, a vizsgabiztosok a járvány miatt nem vállalják egy vizsgaponton sem.

Csúsztathatók a határidők hivatalosan is.

Máshová is hónapos várólisták vannak, még normál helyzetben is.

Fotózás van mindenhol, és központi nyilvántartásba felvitel, amit úgy hívnak hogy JSZP-Jármű Szolgáltatási Platform, és ügyfélkapuval bárki számára elérhető.

Ha bármilyen baleset történik ami "műszaki hiba" miatt történt akkor a vizsgáztatóhelyet veszik elő elsőre!

Ezért sem kockáztatnak már sehol sem 5 ezerér se kanna borér, mert könnyen ugrik az engedély!

Mikor vizsgáztattál utoljára kocsit?

2020. ápr. 23. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

#7 a járványhelyzet ellenére VAN műszaki vizsgáztatás, legfeljebb kevesebb helyen, de a javarészük ilyenkor is vizsgáztat kocsit és az egy másik dolog mellette, hogy most NEM KÖTELEZŐ elvinni a műszaki lejártáig.

Ennek ellenére én azt mondom, aki teheti vigye el, mert ez most szép, hogy nem kell azonnal a lejáró dolgokat megújítani, de a vészhelyzet után lesz rá 15 nap (2 hét), namost képzeljük el, hogy 3 hónapra való forgalom gyűlik össze arra 2 hétre....

2020. ápr. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!