Skoda Fábiáról valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kinéztem egy skoda fábia kombit 2004 1.4 mpi 16v motoros autót, valami fúrás vizsgával vagy mivel . Arra lennék kíváncsi mennyire kényesek ezek az autók?? Elektronikailag, motorikusan stb. Kérlek titeket olyan emberek írjanak akiknek már meg van pár éve. Meg még arra lennék kíváncsi hogy van e olyan hiba amit hiába javítasz visszajön.. Meg akkor már arról beszéljünk hogy az "MPI' az csak 8v vagy lehet 16v?? Mert az eladó mpi-t is ír meg 16v-t is.Előre is köszi.2020. ápr. 23. 00:35
1/5 anonim válasza:
Jó kis autó, én szerettem.
Az ősrégi skoda motort szokták mpi-vel jelölni, a 16V már VW fejlesztés. Az előbbi talán megbízhatóbb, az utóbbi korszerűbb (erősebb, kevesebbet fogyaszt, stb.)
2/5 D. Brasco válasza:
Nem egy bonyolult technika.....
A 8 szelepes mpi kb a dinoszauruszok korából ránkmaradt öskövület.......annak a blokkját az első faros skodákban is hasznaltak már......
3/5 anonim válasza:
Alapvetően jó a cucc és nem is drága szervizelni.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor az mpi nem lehet 16v ??
2020. ápr. 23. 08:19
5/5 anonim válasza:
Nekünk volt egy évig, harmatgyenge volt, ette már a vége fele az olajat.
Ezen kívül egyszer nem romlott el rajta semmi.
Olajat cseréltük 8000 kmenként, és nem a Tescósat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!