Az igaz hogy a t25 toyota avensisek 2. 0 dízel motorral elmennek fél millió km-t is hiba nélkül?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 22:15
2/8 anonim válasza:
ezt úgy értsd, hogy rendszeres, figyelmes karbantartás mellett, sok megelőző javítás által elérheted, hogy akár fél millióig sem fog az út szélén ott hagnyi
3/8 anonim válasza:
Szerintem simán. Nekem 1.4-es Corollám van, ami nem kimondottan ingázásra lett kitalálva, de 400 ezer km van benne, és eddig a kötelező szervizeken kívül nem kellett költeni rá. Azért ez egy kisebb benzines kocsinál jó teljesítménynek mondható. Hidrotőkéket kell majd cserélni, de azon kívül a motornak semmi baja, az olajat se eszi.
4/8 anonim válasza:
#3 tehát te az 1.4-es benzines motorodból levezetted a 2.0 dízel motor tartósságát és milyenségég, csak azért mert mindkettő toyota. Ok.
5/8 anonim válasza:
Mi számít hibának? Egy turbócsere, vagy esetleg ha egy-két injektor ki kell cserélni, az nem számít hibának egy dízelnél szerintem. Ezek cseréjével pedig bármelyik random dízelmotor elmegy félmilliót, 15 ezres olajcserével és megfelelő vezetési szokásokkal.
6/8 anonim válasza:
Csak arra gondoltam, hogy a legtöbb Toyotának nem nagy kihívás ennyit menni hiba nélkül. Nyilván ők is csináltak pár szörnyű motort (pl. a D-CAT), de sokkal kevesebbet, mint más gyártók, és ettől a pár kivételtől eltekintve vannak olyan jók a motorjaik, hogy tudják hozni ezt a futást. A 2.0 D4D-ről is csak jókat írnak népíteleten.
7/8 anonim válasza:
A népítéleten 1-2 hisztérikus semmisejó emberen kívűl kb. mindenről csak jót írnak, tehát ez sem releváns. Egyebként én nem mondtam, hogy rossz az a motor, csak, hogy amire hivatkozol annak semmi értelme.
8/8 D. Brasco válasza:
Nem igaz mert csak 475ezer km-et mennek el hiba nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!