Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyújtógyertya csere után nem...

Gyújtógyertya csere után nem indul (thalia) hol lehet a hiba?

Figyelt kérdés

1.4-es thaliaban cseréltem gyújtógyertyákat, mert már ideje volt, az új gyertyákkal nem indul a motor, gyújtókábelre gyanakodtam, az egyik már viseletes volt, cseréltem hát mind a négyet, ezt követően se indul, csak indítózik, leszedtem a főtengely jeladót, megtisztítottam s vissza, de ez sem segített. Régi gyertyákkal se indul már, viszont azt nem tudom már hogy milyen sorrendben is voltak bent. Mi lehet a gond? Igazából míg hozzá nem nyúltam pöcc röff volt. NGK volt benne, most brisket kapott, annyi a különbség hogy a brisk kettő elektródás.

Köszönöm, hogy elolvastad!

Renault Thalia 1.4 8v 55kw 2001

2020. ápr. 22. 11:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
100% hogy jó a sorrend, visszatettem a régieket tisztítva, de semmi. Annyi elektromos gondja volt a kocsinak eddig, hogy a motor hőfokot nem jól jelezte vissza a műszeregység, pontosabban vagy helyesen jelzett vagy semmit, ez a műszerfal hibája lehetett, mert a hűtő és a fűtőradiátor is új, csövek stb rendberakatva.
2020. ápr. 23. 10:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Vízhőmérséklet jeladót (már csak azért, hátha az okozza mégis a hibás hőfok kiírást), trafót, főtengely jeladót tudok még cserélni, de érzem hogy ennél triviálisabb lesz...
2020. ápr. 23. 11:24
 13/13 D. Brasco ***** válasza:
Akkor most mar jobban jarsz ha kiolvastatod a computert,hatha hoz valami hibat,mert lehet valoban teljesen feleslegesen fogsz kicserelni megint egy csomo mindent.
2020. ápr. 23. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!