Mi a véleményetek a Chevrolet Matiz 1. 0 autóról?
Figyelt kérdés
Kezdőnek lenne.2020. ápr. 21. 12:47
1/7 anonim válasza:
Kezdonek siman, csak legyen hozza szerelo.
2/7 anonim válasza:
Cuki, vidám kis autó, városba tökéletes, könnyű vele parkolni, alig fogyaszt valamit. Cserébe alig megy, autópályára nem mennék vele. 80-90-es sebesség környékén már azt érzed hogy minden perc ajándék amikor az úton tudod tartani. Méretéből és anyaghasználatából adódóan ütközés esetén nem túl biztonságos.
Szerintem kezdő autósként nyüstölni teljesen jó.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyit akartam hogy bizonyos részeihez (különösen a motorhoz) marha nehéz hozzáférni, annyira kompakt a kis autó. Úgyhogy bár az alkatrészek olcsók, a munkadíj emiatt ugorhat.
4/7 anonim válasza:
Azert jo mert akkora fostenger hogy utana barmilyen autos lesz oriasi fejlodes lesz
5/7 anonim válasza:
Görkorcsolya. De tényleg szó szerint.
6/7 anonim válasza:
ez a daewoo matiz asszonyneve. Ha a sevró be merte vállni, és a nevét adta hozzá, akkor nem olyan rossz, mint írják. A szomszéd nőnek is ez van, udvaron áll, mindig pöccre indul, nem volt még szerelőnél. Igaz keveset használja, hetente max ötven kilométer.
7/7 anonim válasza:
Nem, kezdőnek sem. A kisautókhoz képest is nagyon gyenge, silány autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!