Mi van akkor ha nem egyezik a rendszám az autón és a rendszám lekérdező rendszerben?
Nem írtad el a rendszámot? Mo-n nem cserélgetik az autón csak úgy a rendszámokat.
Olyat már láttam, hogy más autó képe volt megnyitva a műszakinál.
Felül amit feketével kiír hogy "XY FORGALMI RENDSZÁMÚ JÁRMŰ ADATAI" - amire rákerestél illetve műszakis képen szereplő rendszám megegyzik?
Kieg.: átfutási idő pedig nincs (ha van az max ilyen pár perc) mihelyst kiadták a rendszámot a kocsira az ott van benne a rendszerben.
Ha pedig még nem lett a kocsira kiadva a rendszám, akkor alapvetően arra a rendszámra semmilyen találatot nem hoz ki, másik autóét se.
műszaki adatok fül üres, nincs semmi felvive
hmm... inkább ne vegyem meg, vagy kérdezzek rá a tulajnál?
Kicsit pontosítsd ezt most.
Kinéztél egy autót, amit neked fognak forgalomba helyezni. Vagy mit intéznek rajta? És honnan tudod a rendszámot, ha most intézik?
azt mondták hívnak hogy megnézhetem ha lesz rajta rendszám, és kipróbálhatom.
most van rajta rendszám mentem vele egy kört és még akartam venni, jövő héten intéztem volna, haza jöttem, rákerestem a rendszámra ami rajta van a kocsin és nem azt a kocsit hozta a kereső amit megnéztem.
pontosan sajnos nem tudom, ezt majd megkérdezem, de a hirdetés szerint már rendelkezik magyar okmányokkal
Ha egy adott rendszámmal van forgalomban autó, akkor biztos, hogy nem adják ki ugyanazt a rendszámot újra.
Vagy rosszul emlékszel/elgépelted a rendszámot vagy lehet, hogy egy másik autónak a rendszámát egyszerűen rárakták, hogy ki tudd próbálni. Persze ez utóbbi konkrétan bűncselekmény, de néhány patkány neppertől bármi kitelik.
Regisztrációs matrica volt rajta?
Mindenesetre a következőt tudja tenni a kérdező, ha még aktuális a kérdés:
Amikor legközelebb megy az autóért, jól megnézi a rajta lévő rendszámot és ott helyben az autó mellett mobilon rákeres a JSZP/SZUF-on arra a rendszámra meggyőződés céljából, hogy azt a kocsit adja-e ki amin van a rendszám.
Emellett szintén jól megnézi, hogy van-e regisztrációs matrica a szélvédő jobb alsó sarkában, azon is ugyanaz a rendszám szerepel-e, a forgalmiban lévő adatokat is ellenőrzi mielőtt elhozná, hogy azonosak-e (rendszám típus szín stb.)
#1,2,4 voltam
Szerintem akkor felpattintottak egy rendszámot ami volt kéznél a próbakörre aztán kész. Mondjuk kérdés miért nem P rendszámot.
De mit mond az eladó erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!