Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford CC vagy Volkswagen Eos?

Ford CC vagy Volkswagen Eos?

Figyelt kérdés
Melyik jobb és miért? 26 éves lánynak lenne
2020. ápr. 17. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Melyik motorral?

Én VW párti vagyok, szóval EOS-t mondanám, ugyanaz a technika, mint a hasonló összes többi VAG autó, így a tetőt leszámítva, műszakilag nincs meglepetés.

De őszintén szólva egyik sem tetszik igazán.

2020. ápr. 17. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Én is az EOS-t mondanám, formára jobban nőhöz illő.
2020. ápr. 17. 21:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért pontoztátok le egymást, tőlem mentek a zöld kezek! Köszönöm a segítséget!

Akinek van tapasztalata írjon! Kíváncsi vagyok mindenre! Autóvásárlás előtt állunk de nem szeretnénk elsietni szóval segítsetek! :D

2020. ápr. 18. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom ki pontozott le. Ráadásul nem is írt ellenvéleményt, de ez ilyen oldal...

Nem EOS-om van, hanem a másik "sportos" VW ugyanebből az érából, szóval kérdések jöhetnek. Tető kivételével tényleg ugyanaz, mint a többi VW és van hozzá alkatrész és szerelő is aki ért hozzá.

2020. ápr. 19. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Megkérdezhetem melyik ez a "sportos" autó? Illetve hogy milyen tapasztalataid vannak vele? Kezdek lemondani a cabrio-ról....
2020. ápr. 21. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Scirocco.

Nekem 2.0 TDI van, abszolút elégedett vagyok vele.

160 lóerős 1.4 benzint kell kerülni csak 2011-es évjáratig, a korábbiak lehetnek problémásak, a többi motorral nincs gond.

#1,4

2020. ápr. 21. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!