GAY rendszámos az új audim, le lehet cserélni?
Figyelt kérdés
Mármint a rendszámot.2020. ápr. 16. 17:39
11/15 anonim válasza:
Lesz helyette egy SEX :D :D Na jó, mondjuk erre kíváncsi leszek, hogy ezt kiadják-e így.
12/15 anonim válasza:
Új Audi. Kb 20 éve adták ki ezt a rendszámot 😆
14/15 anonim válasza:
ASS rendszám van. Le is fotóztam.
Jdn rendszámot még nem is láttam basszus, pedig rendszám őrült vagyok. Azt hittem a JEF-től eu-s rendszám. JDM viszont sok van.
(Ovis korom óta jegyzek meg rendszámokat, Pesten pl láttam KUI rendszámot is , előtte soha -mint érdekesség).
Gay itt Somogyba sok van ugyan úgy mint IOZ viszont Pécsen 3 napot eltöltve nem láttam IOZ rendszámot ha jól emlékszem -már pedig igen GAY rendszámos kocsit 3-at is tudok a környéken.
15/15 anonim válasza:
Most asszem nem alszok, JDM az EU-S? Ezen fog kattogni az agyam. Be kell lépnem a jszp-be. Franc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!