Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul Aprilia rally...

Miért nem indul Aprilia rally 70cc robogóm önindítóval?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Amikor indítani szeretném a robogót, akkor olyan hangja van, mint ha lassan forogna át, és le lenne merülve az aksi.

Már lett bele véve új aksi, új önindító és szabadonfutó is, de még most is ugyan azt csinálja indításnál.

Már próbáltuk direktbe kötni az öninditót, ha esetleg a relével lenne a gond, de ugyan úgy próbálja indítani mint eddig.

Lenne esetleg valami tippetek hogy mi lehet a baja?

2020. ápr. 15. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyárilag 70-es? Lehet nem bírja az önindító, mert 50 cm³-hez van tervezve...
2020. ápr. 15. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Az előző tulaja szerint nem gyári, de a motoros boltba ahol vettük az új önindítót, azt mondták, hogy be kéne hogy indítsa az 50-es önindító is.

Én is gondolkoztam már, hogy egy erősebb önindító lehet megoldaná, de 70-es önindítót még nem találtam.

2020. ápr. 16. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen az amikor össze van gagyizva és szar minden.
2020. ápr. 16. 15:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs "össze gagyizva" csak sokat ált. Már sikerült be inditani az öninditóval egy jobb aksival direktbe, úgyhogy egy vezeték van el korrodálva nagy valószinüséggel.
2020. ápr. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!