Alfa Romeo Gt 2006 benzinbe vagy dízelbe vegyem?
Figyelt kérdés
Ki fogtok nevetni :D Még maganm sem tudom, hogy mennyit megyek, mert kirúgtak, lehet vidékre vesznek fel, de lehet városba. Fontos a kényelem, én a benzint perferálom, dízeltől félek, olyan sokat sztem nem megyek, hogy szükség legyen dízelre, meg am is problémás...Műszaki 8. hóig van rajta azt kamuzza a kereskedő, hogy segít nekem mindenbe, csak vigyem el gondolom :D Patika allapot bőr meg minden :D pl városi használatra egy benzines alfával mennyire járnék jól ? Véleményeteket, tanácsaitokat, szívesen fogadnám. Vagy Lancia Y-t vegyek? 1.2 benya ez is, viszont ettol tartok picit olyna kicsi kocsi, viszi vajo n a 160-at a Y? Olasz autó rajongó vagyok :D Köszi mindenkinek ;) Korona miatt am jó kocsiárak vannak, de stipistopp, el ne vigyétek előlem a crush alfámat :D Köszi :D valszleg am muszakbvezeto leszek, nem felvágásból, de a suzimat eladtam :D köszi :D2020. ápr. 15. 00:19
11/14 anonim válasza:
"ennek szinte csak ellenkezőjét lehet hallani, jól osszetavarta"
Hát nem tudom, hogy most magára az alfára gondoltál-e, de az 1.75 Turbó motorjain meg a régi sima 1.8 szívón kívül nem igazán van értelmes benzinese :D
12/14 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam Áhh köszönöm szépen :D
2020. ápr. 15. 14:18
13/14 D. Brasco válasza:
El sem tudom kepzelni hogy sikerul kivalasztani egy 1.2-es lancia y-t meg egy alfa gt-t........de en is azt mondanam amit mar mas is javasolt hogy vegyel rgy grande puntot az 1.4 16V 95ló motorral azt csokolom
14/14 A kérdező kommentje:
Erre a kérdésre én sem tudok válaszolni, viszont így visszanézve vicces 😂😂 köszi a választ :D :D
2020. ápr. 15. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!