Ki fogtok nevetni :D Még maganm sem tudom, hogy mennyit megyek, mert kirúgtak, lehet vidékre vesznek fel, de lehet városba. Fontos a kényelem, én a benzint perferálom, dízeltől félek, olyan sokat sztem nem megyek, hogy szükség legyen dízelre, meg am is problémás...Műszaki 8. hóig van rajta azt kamuzza a kereskedő, hogy segít nekem mindenbe, csak vigyem el gondolom :D Patika allapot bőr meg minden :D pl városi használatra egy benzines alfával mennyire járnék jól ? Véleményeteket, tanácsaitokat, szívesen fogadnám. Vagy Lancia Y-t vegyek? 1.2 benya ez is, viszont ettol tartok picit olyna kicsi kocsi, viszi vajo n a 160-at a Y? Olasz autó rajongó vagyok :D Köszi mindenkinek ;) Korona miatt am jó kocsiárak vannak, de stipistopp, el ne vigyétek előlem a crush alfámat :D Köszi :D valszleg am muszakbvezeto leszek, nem felvágásból, de a suzimat eladtam :D köszi :D
Ez már annyira xar próbálkozás volt, hogy szinte jó.
2020. ápr. 15. 00:59
2/14 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok, nem tudom feltűnt e, de autót szeretnék vásárólni! Kíméljenek már meg a hülyeségeitektől!!!!Normális tanácsokat, tapasztalatokat várok! A poénkodást sajnálom, pozitív ember vagyok!
2020. ápr. 15. 01:04
3/14 anonim válasza:
Hát... :D Teljesen mindegy, hogy dízel alfával vagy benzines alfával szopol :D Ha JTS vs JTD a kérdés és nem 3.2 V6, akkor inkább a dízel...
2020. ápr. 15. 07:03
4/14 anonim válasza:
Annyira vagy csak komoly mint egy átlagos elmegyógyintézeti teadélután. :D
2020. ápr. 15. 09:02
5/14 anonim válasza:
Inkább Lancia Y, 160-al amúgy sem mehetsz sehol Magyarországon belül, de ha olyan helyen mész, ahol lehetne, akkor SE megyünk 160-nal egy kis 1.2-es motorú autóval. Annak az utazósebessége 100 km/h autópályán, ha néha meghajtod, akkor 130.
2020. ápr. 15. 10:38
6/14 A kérdező kommentje:
3 köszönöm a véleményed :D :D tudomásul veszem :D tehát azt mondod a dízel jobb választás lenne? ennek szinte csak ellenkezőjét lehet hallani, jól osszetavartal :D
5. Köszi neked is, 2-3 havonta menni kell pálány és az én utazósebességrm min 140 nem taposom ki a belét, de épp ettől felek, hogy annyira mint nekem kell nem megy az autó, feltartsni senkit sem szeretnék :D köszönöm szépen 😂
2020. ápr. 15. 10:46
7/14 anonim válasza:
Ha annyira olasz autó mindenképp, én a helyedben vennék egy grande puntót 1.4 16v benzin. Nem egy rossz konstrukció és jó városban, meg hosszabb útra is.
2020. ápr. 15. 11:23
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfontolom ;)
2020. ápr. 15. 12:20
9/14 anonim válasza:
"Valószínűleg műszakvezető leszek, nem felvágásból" LOL.
Aki esetleg nem tudja mi az a műszakvezető, annak nagyon frappánsan hangzik. Aki meg életében dolgozott gyárban, az tudja, hogy annyi, hogy ugyan olyan műszakba járó ember, mint az operátorok, csak ő műszakvezető. És ennyi. Havi nettó 230 ezerért :D. Szóval légyszi ne add itt elő magad... Hogy te most itt mekkora király leszel :D.
Műszakvezető lehet BÁRKI (komolyan BÁRKI), aki nem teljesen retardált, és megvan a 8 általánosa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!