2010-es benzines Honda Civicbe milyen olaj szükséges?
0w20 a gyári adat kivéve ha type-r
De mehet bele 0w és 5w30 is, semmi baja nem lesz
Köszi a válaszokat, ugyan megfelelő lenne az 5w30 is, viszont rövidebb távokon használom az autót, hidegindításokkal, a 0w30 ilyen szempontból jobb választás volna.
Melyik gyártó termékét keressem? Eneos 5w30 van az autóban jelenleg, 0w30 viszont ebből a márkából nem jó az autómban, vagy tévedek?
Ja, a márka mindegy amelyik neked tetszik. Én spec eneost használok mert tavaly is volt egy akció 6800 Ft volt a 0w20 4 literes kiszerelésben egyből vettem belőle 5 kannaval de összesen annyi az oka hogy közel van az importőr és tuti nem hamis az olaj .
Ezenfelül az olaj márkája hit kérdése
Igen, az A3 bőven teljesíti az igényeket mehet bele. A 0w20 sokkal de sokkal gyengébb hths viszkozitasban azt az is mehet bele azért is írtam hogy tulkepp nincs olyan 0w30 vagy legalábbis nem tudok olyat ami nem jó bele.
Honda esetében nem kell tulmisztifikalni ezt, legalábbis a szívó motorjai esetében nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!