Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akkor is él a 6 hónap "garanci...

Akkor is él a 6 hónap "garancia", ha autókereskedés vásárolja fel az autót?

Figyelt kérdés
Mert ugye ha magánszemély vásárol autót kereskedőtől, akkor vagy az autóra 6 hónap "garancia". De ha fordítva történik, hogy pl ő vesz tőlem autót akkor is 6 hónap van rá vagy több vagy kevesebb?

2020. ápr. 14. 20:30
 1/6 D. Brasco ***** válasza:
Továbbra sem garancia van,hanem szavatosság a kettő meg nagyon nem ugyan az!
2020. ápr. 14. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs magánszemelynek garancia , szerződésben be lehet goglalni , friss műszaki esetén sincs jótállás semmi . Nepperrk bizomanyban hirdetik nem irják at csak hadznot tesznek rá .
2020. ápr. 14. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha magánszemély adja el, akkor nincs se jótállás, se gari se semmi (maximum a gyári, ha az még él).
2020. ápr. 14. 21:27
 4/6 veterán vas ***** válasza:
50%

Hat hónap?

Ha ma megveszed, lehet, hogy holnap már meg sem ismer, azt is mondhatja, hogy sosem látott.

Nem tudom meddig rugóztok még ezen a hülyeségen, de használt autónál NINCS garancia.

Van igérgetés, hablatyolás, parasztvakítás, átverés, mellébeszélés, etetés, stb. Szóval hívhatod ahogy csak akarod, de attól az még sosem lesz garancia.

2020. ápr. 14. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:

"Nem tudom meddig rugóztok még ezen a hülyeségen, de használt autónál NINCS garancia."

Normális helyről kell venni, akkor is ha ráfizetsz a legolcsóbb találatokhoz képest.

Nyilván nem lehet általánosságban nyilatkozni, de nekem egy 2-3 milliós autónál simán megér 300-500 ezer felárat az, hogy megbízható, régóta létező cégtől (lehet csekkolni neten) veszek olyan autót ami rendelkezik ellenőrizhető szervízkönyvvel.

2020. ápr. 15. 00:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos használt autó az lutri.Én is vettem 1,8 millióért 6 éves használtat. 1 hónap után menet közben szétment a kuplung úgy, hogy váltani se tudtam csak a motort leállítva.

Háboroghattam volna a kereskedőnél de minek. 140-ért munkadíjjal cserélte szerelő a kuplungot és azóta semmi baja a kocsinak.

2020. ápr. 15. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!