Akkor is él a 6 hónap "garancia", ha autókereskedés vásárolja fel az autót?
Hat hónap?
Ha ma megveszed, lehet, hogy holnap már meg sem ismer, azt is mondhatja, hogy sosem látott.
Nem tudom meddig rugóztok még ezen a hülyeségen, de használt autónál NINCS garancia.
Van igérgetés, hablatyolás, parasztvakítás, átverés, mellébeszélés, etetés, stb. Szóval hívhatod ahogy csak akarod, de attól az még sosem lesz garancia.
"Nem tudom meddig rugóztok még ezen a hülyeségen, de használt autónál NINCS garancia."
Normális helyről kell venni, akkor is ha ráfizetsz a legolcsóbb találatokhoz képest.
Nyilván nem lehet általánosságban nyilatkozni, de nekem egy 2-3 milliós autónál simán megér 300-500 ezer felárat az, hogy megbízható, régóta létező cégtől (lehet csekkolni neten) veszek olyan autót ami rendelkezik ellenőrizhető szervízkönyvvel.
Sajnos használt autó az lutri.Én is vettem 1,8 millióért 6 éves használtat. 1 hónap után menet közben szétment a kuplung úgy, hogy váltani se tudtam csak a motort leállítva.
Háboroghattam volna a kereskedőnél de minek. 140-ért munkadíjjal cserélte szerelő a kuplungot és azóta semmi baja a kocsinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!