Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb 3.5 millióért milyen autót...

Kb 3.5 millióért milyen autót ajánlanátok ami a Lenti követelményeimnek megfelel?

Figyelt kérdés

-benzin

- 120-160 lóerő körül.

-megbízható, tartós motor.

Évi 30 000km.

2020. ápr. 12. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem az volt a kérdés mit érdemes. Oda írta feltételnek, hogy neki benzines kell. Nem tudsz szöveget értelmezni?
2020. ápr. 12. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nos. Dízellel annyit nem spóroltam eddig, mint gondoltam. Mert amit a üzemanyagon nyerek az bőven benne van a fenntartásba meg a drágább biztosításban...( Kb 37%). Az utaim 90%át 105ös tempóval teszem meg főúton. 1.1 litert nyerek 100kmen benzines automhoz képest. Dízellel 1560 benzinnel jelenleg 1740. Ez 54 ezer ft évente a dízel javára. De a kötelezőm meg a casco kb 80al drágább... Ès a Szervizelés ről még nem esett szó...
2020. ápr. 12. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánult meg neked a drágább szervizelés?

Ezt mindenki elsüti, csak a gyakorlatban mégsem látom. Több dízel autó van a családban, több volt nekem is. Egyáltalán nem érzékelem ezt a drágaságot.

Remélem ezt nem törölteted ki, mint az első válaszomat.

2020. ápr. 12. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Nos.

2008ban vettünk egy g astrát (1.6)

2009ben pedig mk2 fl focust(1.6 tdci)

Az astra eddigi legnagyobb költsége az volt, hogy kerekagyat kellett cserélni mert miután a gumis beletorte a csavart már nem lehetett belerakni miután kifurta se. mindegyis.

A dizelnél eddig kellett magasnyomású, injektor, generátor, dmf.

Opelnél bal hátsó kerekagy, klíma hűtő, hátsó lengéscsillapító es rugó.

No. Kérdezem en tőled most. Melyiket választanád?

De egyébként a kérdésemre választ nem kaptam.

2020. ápr. 12. 20:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindkettő új, szalon autó volt.
2020. ápr. 12. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Az kemény. Mondjuk két alkatrész dízelspecifikus, de akkor is. Nálunk egyiknél sem volt semmi dízelspecifikus probléma soha.

Mondjuk az már fél siker, hogy nem a Focus a sz/r, hanem úgy az összes dízel am block, mert eggyel volt gond.

De ha mindenáron ez kell, akkor Golf VI, csak nem TDI, hanem valami izmosabb benzines, ízlés szerint

2020. ápr. 12. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem Toyota Corolla E12 van, egyedül a teljesítményt nem tudja hozni, bár 1.6-os motorral 120 lóerő közelében van. 13 éven át volt használva, évi 27 ezer ment bele 110-120-as tempóval, az utóbbi években átlagban fele ennyit mentem vele, de ha olyan munkám lesz, akkor megint sokat fog menni. Nagyon megbízható kocsi, a kötelező szervizeken kívül nem kellett eddig költeni rá. Mi nem szeretjük a dízeleket, apám is mindig benzinessel ingázott napi 80 km-t, most hibriddel teszi ezt.
2020. ápr. 13. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!