Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keeway focus 50 vélemények?

Keeway focus 50 vélemények?

Figyelt kérdés

Robogóvásárlás előtt állok, és van egy eladó a közelben 10ezer km-el (2007).

Napi használatra lenne városon belül, de félek a kínai mivolta végett.

Mik a tapasztalatotok?

2020. ápr. 10. 16:35
 1/3 A kérdező kommentje:
*Tudom, hogy már korábban tettek fel hasonló kérdéseket, el is olvastam őket, de hátha vannak azóta új tulajok/felhasználók, akik friss tapasztalatokat írnak le.
2020. ápr. 10. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is nem kínai, hanem dél koreai.

Nekem három is volt belőle, melóba járás, napi 50 km. Semmi bajom nem volt velük, csak azért cserélgettem, mert 30e km felett már nehéz eladni, és keveset adnak érte.

Tankoltam, olajat töltöttem bele, néha kimostam a légszűrőt.

Költeni egyikre sem kellett, a 10e km meg egyáltalán nem sok. Ha jó árban van, bátran vedd meg. A gumik, és a fékek legyenek jók mert az zsebbe nyúlós. (vagy alkudd le a csere árát ha szükség van rá)

2020. ápr. 11. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:

A Keeway kínai, a dél koreai az a másik, nem jut eszembe a neve.

Mindegy is, mert a Keewayek nem rossz motorok. Pár apróság előfordulhat, de amúgy majdnem elpusztíthatatlanok.

A kipufogó leömlőben van egy fojtás, meg a variátorban egy határoló. Azokat mindenképp ki kell iktatni, de 90% már megtették az előző gazdái.

Nem egy erőgép utána sem, de 60 körül elkóborol egyenesen, emelkedőnek 40. Cserébe akár végig nyelezhető és akkor sem eszik sokat, megbízható.

A katalizátoros kiput én rajtahagytam, mert a legolcsóbb utángyártott is 35 ezerbe került, én ennyit már sokallok tuningokra azért, hogy 5-tel többet menjen...

2020. máj. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!