F astrám hengerfejes lett, felújították, összerakták jó is lett, szépen megy, viszont indításnál indítózni kell! Mi lehet a gond?
Akkor mégsem lett olyan jó!
Levegősödik az üzemanyagrendszer. Valamit nem jól raktak vissza/húztak meg, mert csak lassan levegősödik, és akkor sem teljesen.
Miért kéne kukába tenni?
Olcsó fenntartású, megfelelő karbantartás mellett igénytelen, fillérekből szervizelhető.
Futkározós, melóba járós, combi esetén egy-két gyerekkel családi autónak is tökéletes.
Melóbajáráshoz fontos nekem, de tény hogy 28 éves és azért eszi a rozsda is itt ott.. Legszívesebben lecseréltem volna, de a legsz.. rabb időszakban vagyunk.. ennyit nem akartam már rá költeni, mert tény h egy hengerfejezés nem olcsó, bár az autószerelésben egyáltalán tekinthető bármi is annak?.. A muszáj meg nagy úr, ami kell az kell.
Mondta az autószerelő, hogy gondom lesz az indítózással, mert hogy szerinte kicsit lehet megégtek a gyűrűk és ez okozhatja ezt a problémát.. de ez szerintem csak magyarázkodás, szerintem semmi köze hozzá. Fordulatszámmérőm sem működött, de annak megtaláltam a hibáját.. a generátor csatlakozó vezetéket nem dugták össze. Összedugtam most működik! Elképesztő!
a leírtak alapján levegősödik a rendszer. Sajnos végig kell nézni. Nem szivárog egy csatlakozásnál, minden száraz?
A szerelő csak vakított, nézd végig a csövet. A motorházban kezd.
Az isuzu tudott motort gyártani, nem baj ha 28 éves.
Az üzemanyg visszaszivárog, levegősödik valahol. Annk pöccre kell indulni.
Kösz a segítséget, lehet igazad van.. az egyik csatlakozásnál találtam szivárgást ráhúztam, de nem lett tökéletes, még mindig kell indítózni igaz, nem annyit..
Szerintem, még egy picit ott át ereszt.. de szerintem már a megszakítás határáig húztam, nem merek már rajta húzni.. Ez egyébként a motor tetején a befecskendezőknél, szemből nézve a jobb első csatlakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!