Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudom venni polirpasztat?

Hol tudom venni polirpasztat?

Figyelt kérdés
Kis adag kéne, 1oo ml teljesen jó lenne, viszont nekem mindhárom lépcsőből kéne, ilyen kis szettben. Nem találok sehol ilyet, 3x1oo ml-set. A lehető leg olcsóbb kéne, mert csak egy Simpson tankjara kéne, kicsit feldobni. Tudom, hogy egy rendes paszta több 1o ezer forint is lehet, de nekem nem profi munkára kell, nem is kell teljesen csili-vilinek lennie, csak ne legyen ilyen tré.
2020. ápr. 8. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én festékboltban vettem kis adagot.Kérdezték mennyi kell,kimérték,adták.
2020. ápr. 8. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Barkácsbolt
2020. ápr. 8. 22:19
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

Olyan festékboltot keres, ahol színt is kevernek. Ott biztos van kimért adag kiadás. A 3M paszták a legjobbak , ilyen kis mennyiségben nem is eget verő áron.

és a hozzá ajánlott polírkorongokat is vedd meg.

Ha az nem a megfelelő az adott paszta fokozathoz, hazavágod vele az addigi munkádat.

Normális polírgéped van?

Mert ez nem pisztolyfúrós játék.

2020. ápr. 9. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Adapterem van fúróhoz, de mivel írtam, hogy csak egy ratyi simson tankjára kell, így nem is fogok venni gépet hozzá. Ha nem ennyire átmeneti megoldás lenne, akkor nyilván beszerezném hozzá a jobb cuccokat.
2020. ápr. 10. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!