Ha a yamaha tdr 125-ben és tzr 125-ben ugyanaz a blokk van akkor miért lassabb a tdr?
Figyelt kérdés
?2020. ápr. 8. 14:00
1/5 anonim válasza:
Egy motort millióképpen lehet lassítani, gyorsítani. Gyári folytások, más fúvókák, más áttételek, lánckerekek, kerekek, gumik, stb. A tuning a teljesítmény növelés, ennek az ellentétje a teljesítmény csökkentés, amit a gyári típusoknál is alkalmazhatnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval azért lehet rajta annyit furni faragni hogy hasonló teljesítményre feltornázzuk?!
2020. ápr. 8. 16:13
3/5 anonim válasza:
Ha gyári állapotban van, könyörgöm ne barmoljátok szét.
Amúgy igen, lehet, ha valaki ért hozzá, és ezzel foglalkozik, viszont közben veszíthet a megbízhatóságából, szervizintervallum is rövidül.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire lehet gyári állapotban már eleve mert kb 25 éves motorrol beszélünk ami alatt volt pár gazdája ráadásul én most veszek bele egy használt blokkot amiről megint semmi előéletet nem tudni ugyhogy ennek szerintem mind1..nem szétbarmolni akarom csak az érdekelt hogy miért nem megy ugyanúgy a két motor mikor ugyanaz hajtja..
2020. ápr. 8. 16:53
5/5 anonim válasza:
A TDR az nehezebb, nagyobb a légellenállása és 5 lóval gyengébb. Valszeg az áttétel is másabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!