Használt Golf 5 (200-300+ ezer km) kinek mi a tapasztalata?
Autó vásárlásban gondolkodok, de nincsenek sokan a környezetemben akikre támaszkodhatnék. Olvasgatok, nézelődök, egyenlőre a Golf 5 felé húz a szívem (VW-en is tanultam pár éve).
Így az utolsó években kiadott, 2007-2008-as, lehetőség szerint benzineseket nézem (a diseleseknél többek között a runaway vagy pár horrorisztikus árú csere ijeszt).
Sokat hallani a visszatekerésekről, a külföldről behozott rozsdás autókról (nyilván 12-13 évnél nem elvárható, hogy semmi baja ne legyen, hogy 0ft-t keljen költeni rá,ezzel tisztában is vagyok). Teljesen elveszek 180-360 ezer km-es autók, csodás~ leírások és eltérő időre szóló műszaki érvényességi vizsga dátumok tömege közt. Mire lehet számítani egy ilyen idős, "sokat futott" Golf 5-nél?
Előre is köszönök minden hozzászólást és kérlek ne trollkodjatok,totál zöldfülű vagyok. Még sokat kell olvasgassak, tapasztaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!