Audi TT. Érdemes venni? 🤔
A 2000-es évek elején gyártott TT-k 1-1.5 millió forintért elérhetők. Nem remélek nagy csodát ennyi pénzért, de érdekel milyen az együttélés egy ilyen autóval. Nyilván hétvégi autó lenne, csak hobbi célra...
Vagy, esetleg ha nem ez, akkor mi?
Ültél már benne egyáltalán?
Ha 170 cm vagy és 80 kg, akkor talán érdemes...
Én 180 cm és 90 kg vagyok, egyszer ültem benne de alig vártam hogy kiszálljak... iszonyat kényelmetlen!
Ennél még a Mazda MX5 is sokkal jobb, jaa és olcsóbb is!
Hobbi autónál nem értelmezhető az érdemes-e venni kérdés.
Hobbi autót olyat vesz az ember, ami tetszik és megengedheti magának
4/4
Dehogynem. A kérdés értelme: ad örömöt, vagy csak szívás van vele. Mert ha az utóbbi, akkor az nem az én hobbim :)
Akkor veteránt vennék.
Azért az elég erős lenne, ha egy normális állapotú TT csak szíves lenne...
De ha neked egy TT ilyen szempontból para, akkor a veteránozást felejtsd el.
Elég lenne csak a népítéletet elolvasni. A TT ugyanaz a technika, mint a többi hasonkorú VAG autó. Ha jó az alap, akkor viszonylag problémamentes autó.
# 6/7
Olvastam népitéletet, de azok jellemzően az első 80-100ezer kilométerről szólnak. Engem meg az érdekelt, hogy milyen az együtt élés egy ilyen autóval 200+km és 20 év után.
7 vagyok
Németországban van egy nagyon kedves barátom, 67 éves. Neki van egy cabrio Mk1-es TT-je, talán 2014-ben vette, ha nem tévedek, azóta megvan. Tavaly voltam nála és csaptunk egy kört vele, olyan mint az új a gép, szinte semmit nem költ rá, csak kötelező karbantartás. 1.8 turbó amúgy, és valami 250 ezer km volt benne már a tavaly, bár télen már nem használja ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!